Κυριακή, 07 Ιούνιος 2020 00:00

Εγγραφές

Γράφτηκε από τον

Εγγραφές:

Τηλέφωνα:210 3464903, 210 3464002

e-mail: morfesekfrasiscamps@gmail.com

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Στο τέλος της σελίδας βρείτε συνημμένες τις 2 αιτήσεις που είναι απαραίτητες για την εγγραφή σας

weeks

Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2020 00:00

'Οροι συμμετοχής

Γράφτηκε από τον

1.    Θα τηρηθούν με μεγάλη ακρίβεια όλα τα μέτρα που θα ορίσει του Υπουργείο Υγείας σχετικά με τον covid19.
2.    Οι Μορφές Έκφρασης παρέχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο καλλιτεχνικό camp στα παιδιά των μελών του συλλόγου. Για τον λόγο αυτό για να είναι εφικτή η συμμετοχή του παιδιού σας, θα πρέπει ο ένας από τους δυο γονιούς να καταθέσει αίτηση για να γίνει δεκτός ως έκτακτο μέλος του συλλόγου. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, συμπληρώνεται μια ηλεκτρονική αίτηση, η ιδιότητα σας ως έκτακτο μέλος διαρκεί όσο το παιδί σας συμμετέχει στο camp.
3.    Ως μέλη του συλλόγου τα χρήματα που δίνετε για τη συμμετοχή του παιδιού λαμβάνονται ως Δωρεά προς τον Σύλλογο για την οποία λαμβάνεται και την αντίστοιχη απόδειξη ΔΩΡΕΑΣ. Σε περίπτωση που τα χρήματα καταβάλλονται από την εταιρεία στην οποία εργάζεστε τότε παρέχεται Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών με επιπλέον επιβάρυνση 24% ΦΠΑ ή τιμολόγιο που να αναφέρεται ότι το ποσό που θα καταβάλει η εταιρία  γίνεται Δωρεά στο Σύλλογο κι έτσι αποφεύγει το ΦΠΑ.
4.    Σε περίπτωση που καταβάλλετε τα χρήματα στον ηλεκτρονικό τραπεζικό μας λογαριασμό και τα μεταφέρετε από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς.
5.    Με την εγγραφή του παιδιού, ο γονιός θα πρέπει οπωσδήποτε, να προσκομίζει  βεβαίωση από γιατρό που να δηλώνει ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε ελαφριές κινητικές δραστηριότητες και να μας πληροφορεί την ύπαρξη ή μη οποιασδήποτε αλλεργίας..
6.    Δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμαστικής περιόδου.
7.    Με την αίτηση συμμετοχής καταβάλλεται προκαταβολή έως 50%.
8.    Η εξόφληση γίνεται το αργότερο την 1η ημέρα  που θα έρθει το παιδί.
9.    Τα χρήματα, που έχετε καταθέσει για την εβδομάδα που θα απασχοληθεί το παιδί σας και για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιες μέρες δεν έρθει, δεν επιστρέφονται, ούτε αναπληρώνονται οι ημέρες που χάθηκαν. Εάν το παιδί για το οποιονδήποτε λόγο δεν παρουσιαστεί στο camp όλες τις ημέρες της εβδομάδας, τότε και μόνο τότε μετατίθεται το δικαίωμα συμμετοχής του την επόμενη εβδομάδα χωρίς άλλο κόστος.
10.    Το Καλλιτεχνικό camp των Μορφών Έκφρασης δεν είναι ένα camp απλής φύλαξης των παιδιών. Διαθέτουμε ένα υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό παιδαγωγικό προσωπικό (ηθοποιοί, μουσικοί, εικαστικοί) που θα προσφέρουν στα παιδιά σας καλλιτεχνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου.
11.    Για την παραλαβή  των παιδιού είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
12.    Κάθε παιδί είναι υπεύθυνο για  την τσάντα και τα ατομικά του είδη. Σε όλα θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του.

Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 00:00

Δηλώστε συμμετοχή

Γράφτηκε από τον

        suscribe-me

Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 00:00

Εγγραφές 2020

Γράφτηκε από τον

Εγγραφές:

Τηλέφωνα:210 3464903, 210 3464002

e-mail: morfesekfrasiscamps@gmail.com

Το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε 1- 6 εβδομάδες κατ’ επιλογή

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κυριακή, 31 Μάιος 2020 00:00

Κανονισμός λειτουργίας

Γράφτηκε από τον

θα αναρτηθεί σύντομα

Πληροφορίες: 201 3464903, 210 3464002

Κυριακή, 31 Μάιος 2020 00:00

Προσωπικό

Γράφτηκε από τον

                                staff

 

                                                                                        Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002

                                                     e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυριακή, 31 Μάιος 2020 00:00

Η φιλοσοφία μας για το καλλιτεχνικό camp

Γράφτηκε από τον

                       our-philosophy

                                                                                                             Θωμάς Κινδύνης

                                                                                                                                                                                Ιδυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής

 

                                                         Πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002

                                                          e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 SUMMER CAMP 2020
c1 c2
 
Τα παιδιά παίζουν και ανακαλύπτουν τον κόσμο στο summer Camp των Μορφών Έκφρασης!
 
Ένα ξεχωριστό camp για παιδιά από 5-14 ετών κάτω από τη μαγική μπαγκέτα των Μορφών Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, μια από τις πιο δυναμικές Ελληνικές ομάδες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων, θα χαρίσει στα παιδιά μια ξεχωριστή επαφή με τη φύση αλλά και την Τέχνη! Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι θα εμπλουτίσουν την πολιτισμική εμπειρία των παιδιών, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να καταλάβουν και να ανακαλύψουν έννοιες όπως η επικοινωνία, τα συναισθήματα, τα δικαιώματα, η συνύπαρξη με τους ανθρώπους αλλά και να αναπτύξουν την επαφή τους με τη φύση. Οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών ξεκινάνε φέτος με δημιουργία, με νέες φιλίες και χαρά μέσα σ’ ένα πανέμορφο δάσος πολύ κοντά στην πόλη. Τα παιδιά χωρίζονται σε μικρά ηλικιακά γκρουπ τα οποία ακολουθούν τις ιδιαιτερότητες της ηλικίας της κάθε ομάδας.
 
Η βασική μας φιλοσοφία
 
Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες & τη Φύση είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Είτε το παιδί ακολουθήσει μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία είτε όχι, οι τέχνες έχουν να του προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για να αναπτύξει την προσωπική του έκφραση, την ικανότητα και την ανάγκη του για επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά και το φυσικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο και τη φύση, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη της φύσης που μας προσφέρει απλόχερα καλαισθησία, ηρεμία και ευχαρίστηση!
 
Η επιλογή του χώρου
 
Το 7ο Καλοκαιρινό Καλλιτεχνικό Camp, θα φιλοξενηθεί για μια ακόμα χρονιά στον υπέροχο Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι. Ο χώρος αυτός επιλέχτηκε για την απίστευτη αισθητική του φυσικού του περιβάλλοντος και φυσικά για τον άπλετο χώρο που δίνει στα παιδιά για παιχνίδι και κίνηση.
Πάντα φροντίζουμε οι χώροι, που φιλοξενούνται οι δράσεις μας, να έχουν υψηλή αισθητική καθώς πιστεύουμε ότι από μόνη της είναι ένας παράγοντας που βοηθάει πολύ θετικά τα παιδιά.
 
kipos kipos2 kipos6
 
 
Τρόπος λειτουργίας του καλλιτεχνικού camp
 
Η προσέλευση των παιδιών γίνεται από τις 8:00 π.μ. και ολοκληρώνεται το αργότερο στις 8:55 π.μ. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά χωρίζονται στις ομάδες τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 9:00 π.μ. και ολοκληρώνεται στη 1:00 μ.μ. Μετά τη 1:00 μ.μ. όσοι γονείς το επιθυμούν μπορούν να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, ανά 1 ώρα. Δηλαδή στη 1:00 μ.μ. στις 2:00 μ.μ., στις 3:00 μ.μ. και τέλος στις 4:00 μ.μ. Όσα παιδιά παραμένουν μετά τη 1:00 μ.μ. θα φάνε το μεσημεριανό τους και στη συνέχεια ακολουθούν το πρόγραμμα της Ελεύθερης έκφρασης (ελεύθερο παιχνίδι, οργανωμένα παιχνίδια από τους εμψυχωτές, ανάγνωση βιβλίων και παραμυθιών, ελεύθερη ζωγραφική κ.α.)
 
Ενδεικτικό καθημερινό πρόγραμμα
 
9:00 – 9:30 Παιχνίδια Καλημέρας! (Παιχνίδια ενδυνάμωσης της ομάδας, γνωριμία και επαφή)
9:30 – 10:15 Θεατρικά παιχνίδια 
10:15 – 10:30 Δεκατιανό
10:30 – 11:30 Μουσικά παιχνίδια – Τραγούδι και ορχήστρα
11:30 – 12:00  Χορός και Κίνηση
12:00 – 13:00 Εικαστικά – κατασκευές
13:00  Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος
13:00 – 14:00 Μεσημεριανό γεύμα
14:00 -16:00  Ελεύθερη Έκφραση ( ζωγραφική, ομαδικά παιχνίδια, συζητήσεις για την ημέρα που πέρασε, εικονογράφηση, επιτραπέζια, ελεύθερο παιχνίδι κ.α.)
16:00 – 17:30 Φύλαξη (έξτρα παροχή)
 
Πρόγραμμα ανά εβδομάδα:
 
1η εβδομάδα
Μύθοι της Φύσης 1 (ο πράσινος κόσμος)  
Μέσα από την παγκόσμια μυθολογία, ανακαλύπτουμε με τα παιδιά την λειτουργία και την σπουδαία θέση της Φύσης στη Ζωή μας. (ο πράσινος κόσμος: Φυτά)
Δραστηριότητα της Τετάρτης: Εργαστήριο Μαγειρικής και Πικ-Νικ
 
2η εβδομάδα
Φίλοι για πάντα!
Μύθοι από την Αρχαία Ελλάδα και την Ινδία γίνονται αφορμή για να ανακαλύψουμε την χαρά του να είσαι και να έχεις έναν φίλο. Ένας αληθινός φίλος κάνει πάντα τον κόσμο πιο γλυκό!
Δραστηριότητα της Τετάρτης: Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής
 
3η εβδομάδα
Μύθοι της Φύσης 2 (Ο γαλάζιος κόσμος)
Μέσα από την παγκόσμια μυθολογία, ανακαλύπτουμε με τα παιδιά την λειτουργία και την σπουδαία θέση της Φύσης στη Ζωή μας. (ο γαλάζιος κόσμος: Θάλασσα)
Δραστηριότητα της Τετάρτης: Το μικρό τσίρκο της σαπουνόφουσκας
 
4η εβδομάδα
Ο κόσμος ανάποδα
Μια βδομάδα αφιερωμένη στη Φαντασία, πως θα μπορούσαμε να δούμε τον κόσμο με άλλα μάτια;
Δραστηριότητα της Τετάρτης: Μικροί αρχιτέκτονες της φανταστικής πολιτείας

5η εβδομάδα
Μύθοι της Φύσης 3 (ο κίτρινος κόσμος)
Μέσα από την παγκόσμια μυθολογία, ανακαλύπτουμε με τα παιδιά την λειτουργία και την σπουδαία θέση της Φύσης στη Ζωή μας. (ο κίτρινος κόσμος: Αστέρια , Πλανήτες)
Δραστηριότητα της Τετάρτης: Διαγωνισμός αστεριών!

6η εβδομάδα
Το λιθαράκι
Ποιητές και Καλλιτέχνες από όλον τον κόσμος μας χαρίζουν το δικό τους λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο και εμείς το ίδιο!
Δραστηριότητα της Τετάρτης: Εξερεύνηση στο Δάσος
 
1 camp6
 
Οι παρουσιάσεις της Παρασκευής
 
Κάθε Παρασκευή που τελειώνει η μαγική εβδομάδα των μικρών μας φίλων μέσα στον υπέροχο κόσμο των Μορφών Έκφρασης, είναι ευκαιρία να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας την περιπέτεια που ζήσαμε. Έτσι λοιπόν, θα είστε καλεσμένοι των παιδιών σας στην παρουσίαση  της εβδομάδας!
Η παρουσιάσεις γίνονται κάθε Παρασκευή στις 2:00 μ.μ.
Τα παιδιά παραμένουν στο camp μετά τις παρουσιάσεις, εφόσον οι γονείς το επιθυμούν έως τις 4:00 μ.μ. ή μπορούν να τα πάρουν μαζί τους μετά την παρουσίαση.
 
Τετάρτη μια διαφορετική μέρα 
Κάθε Τετάρτη είναι μια μέρα έκπληξη! Το πρόγραμμα μας αλλάζει, βόλτα στον κήπο, ομαδικά παιχνίδια θησαυρού, ζωγραφική στη φύση, περίπατος στους ανθώνες κι .άλλες δράσεις έκπληξη αλλάζουν και γεμίζουν την καθημερινότητα των παιδιών, προσφέροντας τους νέες εμπειρίες!
 
Εκπαιδευτικό προσωπικό
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την καλλιτεχνική εκπαιδευτική μας ομάδα, που αποτελείται από Μουσικούς, Χορευτές, Ηθοποιούς και Εικαστικούς. Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες, ενώ θα υπάρχουν επιπλέον 2 τουλάχιστον συντονιστές που θα φροντίζουν για κάθε ανάγκη των παιδιών κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων.
Ειδικά εκπαιδευμένο άτομο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πρώτες βοήθειες.
 
Σε περίπτωση Καύσωνα 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θερμοκρασία μέσα στον κήπο είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που υπάρχει εκτός του κήπου. Τα παιδιά βρίσκονται κυρίως σε σκιερά μέρη, και ειδικότερα σε περίπτωση καύσωνα, (όπως έγινε πέρυσι) φροντίζουμε να πίνουν συχνά νερό, ενώ οργανώνουμε και παιχνίδια με μπουγέλα ώστε τα παιδιά να παραμένουν πάντα δροσερά!
 
Σε περίπτωση βροχής
Σε περίπτωση βροχής, τα παιδιά θα μεταφερθούν σε δύο σκεπαστούς χώρους.
 
Υλικά - ρούχα - παπούτσια - εξοπλισμός:
Όλα τα υλικά (ψαλίδια, χρώματα, χαρτόνια, πινέλα, πινακίδες κλπ) και ο εξοπλισμός (μουσικά όργανα: ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, τύμπανα, κλπ) που θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στο camp, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή συμμετοχής. 
Παρακαλούμε τα παιδιά να ντύνονται με απλά και άνετα ρούχα που να μην τα δυσκολεύουν στην κίνηση! Τα κορίτσια εάν φοράνε φούστες ή φουστάνι θα πρέπει να φοράνε σορτσάκι ή κοντό κολάν από μέσα. Επίσης υπάρχει περίπτωση τα παιδιά να λερωθούν στο μάθημα ζωγραφικής ή στα εικαστικά οπότε εάν θέλετε να τους έχετε μια ποδιά ή ένα παλιό μπλουζάκι μακρύ για να φοράνε όταν χρησιμοποιούμε χρώματα. 
Το ιδανικό είναι τα παιδιά να φοράνε στα πόδια τους ελαφριά αθλητικά παπούτσια. Αποφεύγετε τις σαγιονάρες και τα πέδιλα καθώς θα δυσκολέψουν το παιδί και θα του δημιουργήσουν πρόβλημα στη συμμετοχή του.
 
Τι πρέπει να έχουν τα παιδιά μαζί τους:
Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους μια τσαντούλα που θα έχει μέσα:
Παγουρίνο, μια αλλαξιά ρούχα, το δεκατιανό τους και το μεσημεριανό τους στην περίπτωση που το παιδί θα μένει στο camp για φαγητό και εάν δεν θα κάνετε χρήση του menu, μια παλιά μπλούζα για τα εικαστικά, καπέλο ηλίου, αντηλιακό, αντικουνουπικό και προσωπικό αντισηπτικό.
Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους: κινητά ,tablet, ηλεκτρονικά παιχνίδια!
 
1 IMG 20190705 144725
 
Φαγητό:
Τα παιδιά τρώνε στις 10:00 το δεκατιανό τους και στις 13:15 το μεσημεριανό τους εφόσον παραμείνουν.
Τα παιδιά μπορούν να τρώνε το menu που μας ετοιμάζει καθημερινά, το συνεργαζόμενο αναψυκτήριο του κήπου, το οποίο περιλαμβάνει το δεκατιανό αλλά και το μεσημεριανό γεύμα. Η τιμή είναι 8€ την ημέρα (40€ την εβδομάδα). 
Ή μπορούν να φέρνουν μαζί τους σε κατάλληλο θερμοστατικό τσαντάκι το δεκατιανό τους και κατά προτίμηση ένα κρύο γεύμα για το μεσημεριανό, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα θέρμανσης, τα φαγητά τους φυλάσσονται σε δροσερό μέρος. Τα ταπεράκια τους πρέπει να έχουν το όνομα τους επάνω.
Εάν επιθυμείτε τα παιδιά να τρώνε το menu, αυτό θα πρέπει να έχει δηλωθεί εκ των πρότερων, ώστε να μπορούν να υπολογιστούν οι μερίδες της εβδομάδας.
 
Επικοινωνία:
Εάν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείτε να επικοινωνήστε με το παιδί σας όσο είναι στο camp, θα έχετε το κινητό τηλέφωνο του συντονιστή, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε.
 
texnes
 

Ημερομηνίες – ωράριο:

1η εβδομάδα 29 Ιουνίου – 3 Ιουλίου

2η εβδομάδα    6 Ιουλίου - 10 Ιουλίου

3η εβδομάδα  13 Ιουλίου - 17 Ιουλίου

4η εβδομάδα  20 Ιουλίου – 24 Ιουλίου

5η εβδομάδα  27 Ιουλίου – 31 Ιουλίου

6η εβδομάδα    3 Αυγούστου – 7 Αυγούστου

 

Καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 π.μ – 4:00 μ.μ.

Φύλαξη 4:00 μ.μ.- 5:30 μ.μ.

 

Κόστος συμμετοχής

 • 1      εβδομάδα: 90 €
 • 2- 4 εβδομάδες: 85€ την εβδομάδα
 • 5- 6 εβδομάδες: 80€ την εβδομάδα

 

Για αδέρφια & γκρουπ (6-10 άτομα)

 • 1-2   εβδομάδες: 80 € το κάθε παιδί ανά εβδομάδα
 • 3-6   εβδομάδες: 75€ το κάθε παιδί ανά εβδομάδα

 

Είστε πραγματικοί FAN του camp;

Αν έχετε ξαναέρθει τουλάχιστον 2 φορές στο camp τότε ανήκετε σίγουρα στο Fanclub μας!

Για τα μέλη του Fanclub

 • 1- 6 εβδομάδες: 80€ την εβδομάδα

Για αδέρφια:

 • 1-6   εβδομάδες: 75€ το κάθε παιδί ανά εβδομάδα

 

Έξτρα παροχές: Φύλαξη 4:00 -5:30 μ.μ. (20€ την εβδομάδα)

                             Μεταφορά με Πούλμαν (40€ την εβδομάδα)

                             Φαγητό (40€ την εβδομάδα)

 

Φύλαξη 4:00 – 5:30 μ.μ.

Για τους γονείς που αργούν να σχολάσουν από τη δουλειά τους, υπάρχει ως έξτρα παροχή η δυνατότητα φύλαξης Τα παιδιά παραμένουν στο χώρο υπό την επίβλεψη μας, ΄στο διάστημα αυτό θα απασχοληθούν με κάποια δραστηριότητα της αρεσκείας τους μέχρι να τα παραλάβει ο κηδεμόνας τους.

Μεταφορά με Πούλμαν

Για όσους δεν μπορούν να φέρουν τα παιδιά στο camp, υπάρχει ως έξτρα παροχή, η δυνατότητα, εφόσον συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός παιδιών, (15 +) μεταφοράς των παιδιών, από κάποιο σημείο κοντά στο σπίτι τους στο camp και αντίστροφα.

Φρεσκομαγειρεμένο φαγητό από το Κυλικείο του κήπου (menu)

Σε συνεργασία με το Κυλικείο του κήπου, υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα καθημερινής σίτισης. Ο μάγειρας του κυλικείου μαγειρεύει καθημερινά φρέσκο φαγητό για τα παιδιά, που περιλαμβάνει δεκατιανό και μεσημεριανό. Το μενού περιλαμβάνει εκτός του κύριου πιάτου, φρούτα και σαλάτες.

 

Εγγραφές:

Τηλέφωνα:210 3464903, 210 3464002

e-mail: morfesekfrasiscamps@gmail.com

Το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε 1- 6 εβδομάδες κατ’ επιλογή

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τι χρειάζεται για την εγγραφή του παιδιού:

 • Να γίνετε έκτακτο μέλος του συλλόγου (συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση)
 • Να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.
 • Να κατατεθεί 50% το ποσό για τη συμμετοχή του παιδιού.
 • Να έχετε βεβαίωση παιδιάτρου που να πιστοποιεί ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει το εν λόγω πρόγραμμα και να μας ενημερώνει για την ύπαρξη ή μη οποιασδήποτε αλλεργίας.
 • Τις αιτήσεις θα τις βρειτε συννημε στο τελος της σελίδας

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των παιδιών και η εγγραφή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή πριν την έναρξη της δράσης.

Λογαριασμός Τραπέζης:

Alphabank

Δικαιούχος: ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

IBANGR21 0140 56605660 0200 2000 021

BIC: GRBAGRAA

Στην αιτιολογία γράφετε: ΔΩΡΕΑ και το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (Επίθετο & Όνομα)

Τα έξοδα μεταφοράς από τράπεζα σε τράπεζα επιβαρύνουν εσάς

(μη ξεχάσετε να τα προσθέσετε στο ποσό)

 

Για όσους δε θέλουν να πληρώσουν μέσω τραπέζης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού.

Τηλέφωνα για ραντεβού: 210 3464903, 210 3464002

 
 
 
 
Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 00:00

Οικονομικά

Γράφτηκε από τον

                         economiks2

 

           Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 00:00

Αναλυτικό πρόγραμμα

Γράφτηκε από τον

2evdomadiaioprogramma

Σελίδα 1 από 14