Οι Encardia μας παρασύρουν στα βήματα της μεθυστικής Ταραντέλας και μας προσκαλούν να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους!

Από τις 3 Οκτωβρίου και για 6 συναντήσεις θα βρίσκονται στις Μορφές Έκφρασης  και θα μας προσφέουν ένα απολαυστικό ταξίδι στην Κάτω Ιταλία.

encardia4  encardia20  encardia1

 

Ταραντέλα σε τρεις όψεις

Η εκστασιακή Ταραντέλα έτσι όπως την χορέυουν και την τραγουδάνε στην Απουλία, στην Καλαβρία και την Καμπανία. Τρεις διαφορετικές ελληνόφωνες περιοχές της Κάτω Ιταλίας θα μας οδηγήσουν σιγοτραγουδώντας στην γλυκήτατη και τόσο σπουδαία διάλεκτο "Grico" σ' ένα ξεχωριστό βίωμα που σίγουρα θα ανεβάσει την διάθεση μας αλλά και ταυτόχρονα θα μας κάνει κοινωνούς μιας σπουδαίας και μοναδικής παράδοσης.

Το εργαστήρι αυτό αποτελεί και μια πρόσκληση για να πλησιάσουμε κι εμείς βιωματικά μέσα μας αυτές τις σχέσεις, να βρεθούμε κοντά στους Encardia και να χορέψουμε στις παραστάσεις τους, ακόμα και να τους ακολουθήσουμε σε κάποιο από τα ταξίδια τους!!!

 

Διδάσκουν :Γιάννα Χαμαλέλη (χορεύτρια των Εncardia) - Κώστας Κωνσταντάτος (μουσικός των Εncardia)
Διάρκεια: 6 εβδομάδες (συνολικά 12 ώρες)
Από: 3/10/2019 – 7/11/2019
Ημέρα: Κάθε Πέμπτη, 19.30 – 21.30 Ώρα προσέλευσης 19.15
Συμμετοχή: 150€

Εγγραφές συμμετοχές στα τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002 ή και με e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο θέμα γράφετε: Encardia

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων:30 (Οι εγγραφές λήγουν με τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμο συμμετεχόντων)

 

encardia10  encardia7    encardia3

Encardia

Τα μέλη των Encardia ήδη από το 2004 ιχνηλατούν με πάθος και απόλυτο σεβασμό τις περιοχές του Ιταλικού Νότου (Απουλία, Νάπολη, Καλαβρία, Σικελία), αναζητώντας σχέσεις πολιτισμού που μας συνδέουν με την άλλη πλευρά του Ιονίου. Επί δέκα χρόνια συνεχόμενα, τα μέλη των Encardia διοργανώνουν σεμινάρια χορών που προέρχονται από τις
ελληνόφωνες περιοχές της Νότιας Ιταλίας. Οι ίδιοι επισκέπτονται σχεδόν 1-2φορές το χρόνο ανελλιπώς τις περιοχές αυτές και διατηρούν ισχυρούς δεσμούς εκεί με μουσικούς και χορευτές. Έχουν συνεργαστεί επί σκηνής αλλά και έχουν επηρεαστεί καθοριστικά στον τρόπο που χορεύουν αλλά και στη διδασκαλία τους, από τις τρείς πιο σημαντικές εκπροσώπους των χορών αυτών (Anna Cinzia Villani, Franca Tarantino, Maristella Martella), που ζουν και εργάζονται σήμερα στην Απουλία, περιοχή που αποτελεί κέντρο της παράδοσης της tarantella, μαζί με την Καλαβρία και τη Νάπολη.

Τη φετινή χρονιά εγκαινιάζεται τη συνεργασία Encardia-«Μορφές Έκφρασης» γιατί πιστεύουμε ότι μας ενώνει η κοινή αισθητική και η αγάπη για πράγματα που έχουν καλλιτεχνικό νόημα στο χώρο του θεάτρου και της μουσικής.

Το τμήμα Μουσικοθεραπείας έχει στόχο, μέσω δημιουργικών διαδικασιών να προσφέρει μια διέξοδο από όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τις πιεστικές καταστάσεις που μας περιβάλλουν να προσφέρει μια εκτόνωση και ανακούφιση στους συμμετέχοντες.
Οι διαδικασίες της παρατήρησης, της ενεργητικής συμμετοχής στην παραγωγή μουσικής της παθητικής ακρόασης και του αυτοσχεδιασμού, μας βοηθούν να έρθουμε στον παρόντα χρόνο και να τον απολαύσουμε, να  απαλλαγούμε από την αρνητικότητα το άγχος και την καταπίεση.
Δεν απαιτείται καμία μουσική γνώση, καθώς η μουσική και οι ιδιότητές της χρησιμοποιούνται με την αρχέγονη λειτουργία τους, το αντίκτυπο που έχουν στην ανθρώπινη φύση, ως βοήθεια στην εξωτερίκευση, περιγραφή και κατανόηση των συναισθημάτων μας.

Υπεύθυνη τμήματος: Βάγια Τσιμάρα
Διάρκεια προγράμματος: 1/10/2019 - 28/1/2020
Ημέρα: Κάθε Τρίτη
Μηνιαία Συνδρομή: 40€

 

Βάγια Τσιμάρα

Το τμήμα Μουσικοθεραπείας έχει αναλάβει η Βάγια Τσιμάρα,
πιανίστρια, τραγουδίστρια, μουσικολόγος με ειδίκευση στην εθνομουσικολογία και πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης στη μουσικοθεραπεία (Κέντρο δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

 

Αν θέλετε να ταξιδέψετε στον κόσμο της έκφρασης, της τέχνης και της δημιουργίας αυτό το εργαστήριο θα σας δείξει τον δρόμο!  Ετοιμαστείτε για Κίνηση, Λόγο και Ρυθμό!  Θα αναμείξουμε τη μουσική με την κίνηση και τη θεατρική έκφραση δίνοντας την ευκαιρία στην φαντασία μας να ζωντανέψει και στον εαυτό μας να εκφραστεί με διαφορετικούς τρόπους. 

klr6  klr5  klr3  klr4

Το εργαστήρι απευθύνεται σε μουσικούς, παιδαγωγούς, ηθοποιούς, χορευτές, performers και σε όσους θα ήθελαν να βιώσουν την μουσική, την κινητική και την θεατρική έκφραση!

Το εργαστήριο θα καταλήξει σε παράσταση- παρουσίαση από τους συμμετέχοντες και θα αποτελέσει, για όσους το επιθυμούν, την έναρξη μιας καλλιτεχνικής περιπέτειας, μιας ομάδας που θα προτείνει και θα παρουσιάζει έργα- προγράμματα και παραστάσεις. 

Θέατρο:

Συναισθήματα, Εκφραστική Μάσκα, Εκφορά του λόγου, Αρχές αυτοσχεδιασμού, παιχνίδια ρόλων, σκηνική παρουσία κ.α.

Κίνηση: 

Σωματική έκφραση,  μετακίνηση με βάση την μέθοδο laban,  χώρος-χρόνος, κινήσεις, κινητικός αυτοσχεδιασμός, σύνολα κ.α.

Μουσική:

Βασική μουσική εκπαίδευση,(μουσική θεωρία, τη στοιχειώδη αρμονία, εκμάθηση μουσικών οργάνων συμπεριλαμβανομένου και του σώματος (κρουστά Orff- ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, μικρά ξύλινα κρουστά κ.α.- body percussion)

• Οστινάτο και Μπορντούν
• Ζωγραφικής παρτιτούρας
• Τραγούδια, πολυφωνική φωνητική μουσική
• Ιδιότητες ήχου μέσω κινήσεων ρυθμών και λόγου
• Ανάπτυξη ακουστικής αντίληψης
• Μουσική Μορφολογία

 

Υπεύθυνος εργαστηρίου: Θωμάς Κινδύνης

Διδάσκουν: Θωμάς Κινδύνης, και Δανάη Στεργίου, Άννα Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης, Μαρία Ιωάννου (μέλη της παραμυθένιας ορχήστρας)
Διάρκεια προγράμματος : 7/10/2019 - 25/5/2020
Ημέρα: Κάθε Δευτέρα, 19.30-21.30
Μηνιαία Συνδρομή: 20 €

Για εγγραφές - πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002 ή με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο θέμα γράφεται: Εργαστήριο Παραμυθένια Ορχήστρα


Θωμάς Κινδύνης

Ο Θωμάς Κινδύνης απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Πέτρου Κατσέλλη, με Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής, Πτυχία Ευρωπαϊκής Μουσικής (Μουσικοδιδασκάλου και Πτυχίο Αρμονίας), καθώς και Μουσικοκινητικής
αγωγής του συστήματος Orff.  Έχει διδάξει σε δραματικές σχολές (Π. Κατσέλλη, Πειραϊκό Ωδείο) καθώς και σε Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, (Σχολές Αυγερινοπούλου). Επίση,ς έχει διδάξει νηπιαγωγούς και δασκάλους
πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μετεκπαιδευτικά προγράμματα στη Μαράσλειο Σχολή με θέμα το μουσικοκινητικό σύστημα του C. ORFF και στον Ο.Ν.Α του Δήμου Αθηναίων με θέμα «Επικοινωνία και Τέχνη» καθώς και «Οργάνωση
και Τέχνη», στο Δήμο Άνω Λιοσίων με θέμα «Εργασιακή Επικοινωνία», στο Δήμο Λαρίσης με θέμα «Τεχνολογία Μελέτης», στο Δήμο Καλύμνιων με θέμα «Οργάνωση Επιχειρήσεων», «Επικοινωνία και Τέχνη» και «Τεχνολογία Μελέτης»


Δανάη Στεργίου

Η Δανάη Στεργίου, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Π.Α, μουσικός, Πτυχιούχος αρμονίας , χορωδός και τραγουδίστρια με ιδιαίτερη αγάπη στο παραδοσιακό τραγούδι και χορό, ειδίκευση στη Μουσικοκινητική αγωγή, ασχολείται με τη διεύθυνση χορωδίας και μετράει συμμετοχές σε πολλές μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής και καθηγητής Βαγγέλης Κώτσου θα μας καθοδηγήσει ώστε να γνωρίσουμε το Πολυφωνικό Τραγούδι Ηπείρου κατανοώντας τις βάσεις του, τους διαφορετικούς ρόλους που συμβάλλουν στο σύνολο, τη θεματολογία των τραγουδιών καθώς και μαθαίνοντας τον τρόπο να ερμηνεύσουμε και να αποδώσουμε με πιστότητα και σωστή αισθητική το είδος αυτό. Σκοπός του εργαστηρίου είναι πέρα από την εκμάθηση και την επαφή με αυτό το ιδαίτερο είδος της Ελληνικής παράδοσης και η δημιουργία, για όσους το επιθυμούν, φωνητικού συνόλου που θα δημιουργήσει ρεπερτόριο και θα παρουσιάζεται στο κοινό σε μουσικοθεατρικές δράσεις.

polifoniko01  polifoniko4

Λίγα λόγια για το Πολυφωνικό τραγούδι Ηπείρου
Το πολυφωνικό τραγούδι βασίζεται στις πεντατονικές κλίμακες (αρχαία φόρμα κλίμακας).

Στα πολυφωνικά σύνολα, έχουμε συγκεκριμένους “ρόλους” των χορωδών, όπως είναι του Παρτή  ή Πάρτη, του Κλώστη ή Γυριστή  ή Τσακιστή, τους Ισοκράτες, τον Προλογιστή  και τον Ρίχτη.

Η θεματολογία των Ηπειρώτικων πολυφωνικών τραγουδιών περιλαμβάνει Τραγούδια Ξενιτιάς, Ιστορικά Κλέφτικα, Θρύλους-Παραλογές και Μοιρολόγια, καθώς και Λυρικά Τραγούδια Αγάπης.

 

Διδάσκει ο Βαγγέλης Κώτσου
Διάρκεια προγράμματος: 6/11/2019 – 27/5/2020
Ημέρα: Κάθε Τετάρτη, 19.30 - 21.00
Μηνιαία Συνδρομή: 40€/ μήνα

 

Για εγγραφές στα τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002 ή μέσω mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο θέμα γράφετε: Πολυφωνικό Ηπείρου

 

Βαγγέλης Κώτσου

Μέσα από τα μονοπάτια του Πολυφωνικής μουσικής ταξιδεύουμε στην Ήπειρο, με οδηγό τον Βαγγέλη Κώτσου, καταξιωμένο τραγουδιστή παραδοσιακού τραγουδιού, καθηγητή πολυφωνικού τραγουδιού Ηπείρου, διευθυντή παραδοσιακής ορχήστρας, επιμελητής μουσικών παραγωγών, καθώς έχει τελέσει και ως καθηγητής πολυφωνικού τραγουδιού Ηπείρου στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο πανεπιστήμιο Τυφλίδας της Γεωργίας στη Σχολή Καλών Τεχνών.

to-oneiro-35w   Kindinis2
 
Ο Θωμάς Κινδύνης με μια πορεία 43 ετών στο θέατρο και στην θεατρική εκπαίδευση, προσεγγίζει σ’ αυτόν τον ιδιαίτερα προσεγμένο κύκλο θεατρικών μαθημάτων 5 ρόλους – κλειδιά, όπως τους αποκαλεί, από τα έργα του Shakespeare. Οι ρόλοι που θα μελετηθούν είναι:  Οθέλλος  - Ιάγος – Άμλετ – Κατερίνα – Λαίδη Άννα.
 
  Sheakspear2   Sheakspear7  Sheakspear4  Sheakspear9  Sheakspear8
 
5 αριστουργηματικοί ρόλοι θα ξεκλειδώσουν 5 διαφορετικές όψεις της ανθρώπινης φύσης. 
 
«Οι ρόλοι αυτοί συναντούν τόσο δυνατά την αλήθεια των ανθρώπινων συμπεριφορών που θα αποτελέσουν για μας μια σταθερά που είναι ικανή να δομήσει αλλά και να αναλύσει πολλούς βασικούς σκηνικούς ρόλους. Πρόκειται για μια κατάσταση συναισθηματικής  λειτουργίας σε δεδομένες συνθήκες. Η κατανόηση τους μπορεί να αναδείξει και να εμπλουτίσει την φαντασία του ηθοποιού και να αποτελέσει βασικό εργαλείο για την σκηνική τους ερμηνεία.»  
 
Θωμάς Κινδύνης
 
 
•Σωματική Κίνηση
•Σκέψεις και προθέσεις
•Αλήθεια και ψέμα
•Χειρισμός της επικοινωνίας
•Χειρισμός των άλλων
•Μάσκα 
•Τοποθέτηση της φωνής
 
 
«Εάν κι αυτό είναι τρέλα, υπάρχει μια μέθοδος σ’ αυτό» William Shakespeare
«Ξέρουμε τι είμαστε, αλλά δεν ξέρουμε τι θα μπορούσαμε να είμαστε» Amlet
 
Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 19 μαθήματα. Από τις 10 Γενάρη 2020 – 29Μαϊου 2020.  
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή από τις 19:30 – 22:00
Τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής θα παρουσιαστούν στο κοινό μετά το πέρας του κύκλου.
 
Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες:
- Ηθοποιούς
- μελετητές της τέχνης του θεάτρου
- σε εκείνους που κάνουν θέατρο και θέλουν να εμβαθύνουν και να αναπτύξουν την  
 υποκριτική τους
-σε ανθρώπους που θέλουν μέσα από το θέατρο να καταλάβουν περισσότερα για τη  
 ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις
 
Μηνιαία συνδρομή: 60€ ή 270€ (10% έκπτωση) για όλο τον κύκλο -5 μήνες  Ειδικές εκπτώσεις σε νέους απόφοιτους Δραματικών σχολών.
 
Για την εγγραφή σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002 ή με αποστολή e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο θέμα γράφεται: Θεατρικός κύκλος
 
ΘΩΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΗΣ

Ροή, κίνηση και ρυθμός.

 

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η εναρμόνιση δύο αντίθετων στοιχείων, της γης και του αέρα και η ομαλή μετάβαση από το ένα στο άλλο.
Το μάθημα περιλαμβάνει συνεχή ενδυνάμωση ώστε το σώμα να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει και να προσαρμόζεται με ασφάλεια στην κίνηση. Το σώμα όμως χρειάζεται και τη σωστή τεχνική, η οποία είναι προσαρμοσμένη στο σώμα
και τις ικανότητες του καθενός. Με αυτόν τον τρόπο το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σωστά δομημένο και η
ακολουθία ακροβατικών κινήσεων θα διέπεται από ροή. 

 

Διδάσκει ο  Άκης Σταύρου

Διάρκεια προγράμματος: 4/10/2019 - 29/5/2020
Ημέρα: Κάθε Παρασκευή, 17.30-19.00
Μηνιαία Συνδρομή:40€

 

Άκης Σταύρου

Ο Άκης Σταύρου, καθηγητής Capoeira και ιδρυτής της ακαδημίας Casa do Besouro-Athens
Capoeira Academy και της εταιρείας Athens Center of Capoeira-Corpo Fechado, αναλαμβάνει να
μας μυήσει στην τέχνη των ακροβατικών εδάφους, τα οποία θα συνδυαστούν αρμονικά με κινήσεις
και επιρροές από την αφροβραζιλιάνικη τέχνη της Capoeira.

touliatos3  touliatos2  touliatos4
 
Ο Νίκος Τουλιάτος ξεκινάει στις Μορφές Έκφρασης με πυρήνα τον αυτοσχεδιασμό και την χρήση διαφόρων αντικειμένων ένα ξεχωριστό εργαστήριο κρουστών. Το εργαστήριο στοχεύει στην πλήρη κατανόηση του ρυθμού και των ρυθμικών μοτίβων, που μπορεί κανείς να συναντήσει, και η ουσία της δημιουργίας με οποιοδήποτε μέσο. Θα διδαχθεί ρυθμολογία (ανάλυση ρυθμών), ρυθμικά σολφέζ και τεχνική μπαγκέτας. Τα μέλη της ομάδας θα δημιουργήσουν ένα σχήμα κρουστών και με τις θεωρητικές αυτές γνώσεις, θα κάνουν πρακτική εξάσκηση με κάθε λογής αντικείμενα, στο ρυθμικό σχήμα και πάνω στον αυτοσχεδιασμό.
 
Διάρκεια: 3 μήνες
Από:  4/2/2020 – 21/4/2020
Ημέρα: Κάθε Τρίτη, 19.39 - 21.00
Μηνιαία συμμετοχή:  40€/μήνα
 
ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ
Ο Νίκος Τουλιάτος διακεκριμένος μουσικός και κρουστός της σύγχρονης jazz σκηνής.  Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες (όπως τον Μίκη Θεοδωράκη, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Λεοντή κ.α.). ΄Εχει σκηνοθετήσει πολλές παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει γράψει μουσική για κινηματογράφο και φυσικά μετράει πληθώρα συνεργασιών με ποικίλους καλλιτέχνες κάθε είδους (ηθοποιούς, εικαστικούς, σκηνοθέτες, μουσικούς) καθώς και συμμετοχές σε διάφορα φεστιβαλ, όπως το World festival of contemporarymusic in Vienna, το Festival of Lille, GlaskovOpera, Edinburghfestival, Soweto, RooteLiedefestival of Berlin, SaintLouisUniversity, Πραιτόρια, FestivalMediterraneo, Μαρόκο, Varna, Bansco.Είνα ιδρυτής της ομάδας κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ, η οποία έχει παρουσιάσει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στη δισκογραφική δουλειά του μετράει πάνω από 20 δίσκους. Ιδιαίτερα γνωστός, είναι για την πρωτοποριακή χρήση αντκειμένων ως κρουστά όργανα, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τη συμμετοχή του στην τελετή λήξης των ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα το 2004, όπου χρησιμοποίησε αντικείμενα των αθλητών σαν κρουστά.
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
pt222019wΕγγραφές & Μηνιαίες συνδρομές
 
Οι «Μορφές Έκφρασης» είναι ένας καλλιτεχνικός και πολιτιστικός σύλλογος και για το λόγο αυτό για να μπορεί να παρακολουθήσει το παιδί σας τα εργαστήρια μας θα πρέπει να γίνεται ετήσιο μέλος του συλλόγου μας.Η διαδικασία είναι πολύ απλή:
 
•Συμπληρώνετε τη σχετική αίτηση και γίνεστε ετήσιο  μέλος του συλλόγου.
•Να συμπληρώσετε μια αίτηση εγγραφής του παιδιού στο
εργαστήριο που επιθυμείτε 
 
 
 
pt342019w
 
Για να λάβετε τις αιτήσεις εγγραφής ηλεκτρονικά στέλνετα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο θέμα γράφεται: Παιδί & Τέχνη ή μπορείτε να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού στα τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002
 
 Για να έχετε μια πλήρη εικόνα των σκοπών μας και του τρόπου λειτουργίας μας μπορείτε  να διαβάσετε και το καταστατικό του
 συλλόγου μας, στην «Πύλη πολιτιστικών φορέων» του Υπουργείο Πολιτισμού όπου είμαστε επίσημα καταχωρημένοι.  
 
 
 
 
mus2Η συνδρομή σας για την εγγραφή σας στον σύλλογο είναι: 15 €
 
Με την εγγραφήγίνεστεαπλό ετήσιο μέλος και έχετε τις εξής δυνατότητες:
 
•Είσοδος σε όλες μας τις παραστάσεις με το χαμηλότερο αντίτιμο για την οικογένεια
•Έκπτωση 10% σε όλα τα σεμινάρια και τις διαλέξεις  ενηλίκων για την οικογένεια
•Συμμετοχή σε διάφορες δράσεις που οργανώνονται ειδικά για τα μέλη μας
 
 
 
 
 
 
 
 1Μηνιαίες συνδρομές - ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
Ως μέλη του συλλόγου τα χρήματα που δίνετε για τη συμμετοχή του παιδιού λαμβάνονται ως Μηνιαία συνδρομή - Δωρεά προς τον Σύλλογο για την οποία λαμβάνεται και την αντίστοιχη απόδειξη ΔΩΡΕΑΣ. 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Υπάρχει δυνατότητα να καταβάλετε την συνδρομή σας μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια. Ανάλογα γίνονται και αντίστοιχες εκπτώσεις.
 
         
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΤΗΣΙΑ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 40€ 108 € 280 €
ΘΕΑΤΡΟ (3-6 ΕΤΩΝ) 40€ 108€ 280€
ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 40€ 108€ 280€
ΕΦΗΒΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 50€ 135€ 350€
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ & ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 40€ 108€ 280€
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ 20€ - -
 
 
 
 
 
 
 
 
camp8b
 
 
ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ:
 
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΤΗΣΙΑ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 72€ 210€ 540€
ΘΕΑΤΡΟ (3-6 ΕΤΩΝ) 72€ 210€ 540€
ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 72€ 210€ 540€
ΕΦΗΒΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 90€ 250€ 630€
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ & ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 72€ 210€ 540€
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ 20€ - -
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για παιδιά που θέλουν να παρακολουθήσουν πάνω από ένα εργαστήριο γίνεται μια συνολική έκπτωση
 
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 
Εάν θέλετε το παιδί σας να παρακολουθήσει ένα μάθημα γνωριμίας πριν αποφασίσετε για την εγγραφή του , τότε πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά. Το κόστος για το μάθημα - γνωριμίας είναι 10€ το ποσό αυτό αφαιρείται από την συνδομή σας όταν το παιδί γραφτεί στο εργαστήριο.
 
Είμαστε στη διάθεση σας…
Νιώστε ελεύθερα να επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε.
 
Τηλέφωνα για εγγραφές και πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
 
ΑKindinis2ς αφήσουμε τα παιδιά να είναι παιδιά και ας γεμίσουμε την ύπαρξη τους με χαρά, καλαισθησία και ξεχωριστές ικανότητες!
 
«Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Είτε το παιδί ακολουθήσει μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία είτε όχι, οι τέχνες έχουν να του προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για να αναπτύξει την προσωπική του έκφραση, την ικανότητα και την ανάγκη του για επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά και με το περιβάλλον. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη που αυτές μας προσφέρουν απλόχερα. Καλλιεργούμε την  καλαισθησία, την χαρά του παιχνιδιού ηρεμία και ευχαρίστηση!
 
Δημιουργούμε για τα παιδιά έναν ασφαλή και προστατευμένο χώρο, πολύ προσωπικό και καθόλου μαζικό. Τα παιδιά καλωσορίζονται σε μια καλλιτεχνική οικογένεια και το καθένα αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, αναγνωρίζοντας  στο καθένα τους την προσωπικότητα του, τις ικανότητες του, αλλά και τον τρόπο που έχει επιλέξει να υπάρχει.
Επιτρέπουμε στα παιδιά να είναι παιδιά και τους ενισχύουμε την διάθεση τους για παιχνίδι, συναναστροφή και συνεισφορά στο σύνολο. 
Οι ξεχωριστές ικανότητες που αναπτύσσουμε είναι η επικοινωνία, η επαφή με το περιβάλλον, η γνωριμία με τα ταλέντα του, η ικανότητα του να μπορεί να σταθεί και να μιλήσει και η ανάπτυξη της φαντασίας που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που διαθέτει ο άνθρωπος για την δημιουργία και την βελτίωση της ζωής του.»
 
Θωμάς Κινδύνης
Ιδρυτής & Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Μορφών Έκφρασης
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (9-15 ετών)

 

Robotics1   Robotics2   Robotics3

 

Η σύγχρονη τεχνολογία συναντάει την τέχνη! Τα παιδιά θα μάθουν βασικές αρχές ρομποτικής και θα ενσωματώσουν τα έργα τους στην θεατρική πράξη, σε συνεργασία με τα θεατρικά εργαστήρια, οι μαθητές του τμήματος θα υλοποιήσουν ένα project τους στην σκηνική πράξη!

Στο μάθημα χρησιμοποιούνται παιχνίδια LEGO και άλλες μηχανικές κατασκευές, που έχουν την δυνατότητα να προγραμματίζονται και να εκτελούν κινήσεις και εργασίες. Έτσι τα παιδιά εξασκούνται στο μοντάρισμα και την κατασκευή μηχανικών συστημάτων, αλλά και στον βασικό προγραμματισμό των συστημάτων αυτών. Πραγματοποιούνται επίσης πειράματα φυσικής και μαθηματικών, ώστε η απαραίτητη θεωρία να εμπεδώνεται με ευχάριστο τρόπο, μέσω δηλαδή της διασκέδασης και της παρατήρησης.

 

Διδάσκει ο Γιώργος Παπαβασιλείουgeorge

 Ο Γιώργος Παπαβασιλείου εδώ και 5 χρόνια παραδίδει στα παιδιά μαθήματα ρομποτικής και προγραμματισμού, παράλληλα έχει παρακολουθήσει κύκλο παιδαγωγικών μαθημάτων στις Μορφές Έκφρασης και συμμετέχει στην μελέτη και την εφαρμογή της ρομποτικής στην θεατρική πράξη. 

 

 

Κάθε Πέμπτη 6:00 - 7:30 μ.μ.

Τηλέφωνα για πληροφορίες και εγγραφές: 210 3464903, 210 3464002

 

 

 

 

Σελίδα 1 από 13