ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

2009 – 2010


2009 – 2010

Το 2009 οι Μορφές έκφρασης οργανώνουν Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιού Ηπείρου καθώς και το 2010 το 3ο καλλιτεχνικό κοινόβιο στο Μεσαιωνικό χωριό Μεστά της Χίου, σε συνεργασία με το Mediaval Suite Hotel, με θέμα το έργο: «Ηλέκτρα του Σοφοκλή» με συμμετοχή υπότροφων καλλιτεχνών, μαθητών αλλά και μελών της ομάδας. Ως αποτέλεσμα του κοινοβίου παρουσιάζονται αποσπάσματα του έργου στο μοναστήρι του χωριού.

Παράλληλα συνεχίζονται οι παραστάσεις «Χριστουγεννιάσματα & καλαντίσματα» και η παιδική «Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος».

Οι Μορφές Έκφρασης επεκτείνουν την εκπαιδευτική τους δράση δημιουργώντας βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά & εφήβους με θέμα την Τέχνη και τη ζωή. Ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα είναι το βιωματικό πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής «Το ταξίδι του κ. Πικ» όπως και το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής «Ασφαλώς Κυκλοφορώ» που υλοποιήθηκε σε σε σχολεία όλης της χώρας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και την εταιρεία Vodafone.

Επίσης στο «Παιδί & Τέχνη» δημιουργούνται 2 νέες κατευθύνσεις, «Δημιουργικός χορός» και «Εικαστικής έκφρασης». Ενώ παράλληλα δημιουργείται τμήμα κλασσικού Ινδικού Χορού Bharata Natyam για ενήλικες υπό την επίβλεψη και τη διδασκαλία της Κλεονίκης Καραχάλιου.

Την άνοιξη του 2010 παρουσιάζεται παράσταση Κλασσικού Ινδικού χορού με τον Ινδό χορευτή Rajib Shaha και τις Ελληνίδες χορεύτριες Κλεονίκη Καραχάλιου και Μάτα Μάρα.

 

Τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς παρουσιάζεται και δεύτερη παράσταση Κλασσικού Ινδικού Χορού Bharata Natyam με θέματα εμπνευσμένα από την Ινδική μυθολογία. Στην παράσταση χορεύουν η την διακεκριμένη χορεύτρια και  καθηγήτρια χορού στο Πανεπιστήμιο της Pune, Dr. Sucheta Chapekar με τους συνεργάτες της, και ο Ινδός χορευτής Rajib Saha. Μετά την παράσταση ακολούθησε διήμερο σεμινάριο κλασσικού Ινδικού χορού  Bharata Natyam, που δόθηκε από την κ. Dr. Sucheta Chapekar και τους συνεργάτες της.


 5975,    27  Νοε  2014 ,   Οδοιπορικό...

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.