Η βασική φιλοσοφία μας

Η βασική μας φιλοσοφία!

 
ΑKindinis2ς αφήσουμε τα παιδιά να είναι παιδιά και ας γεμίσουμε την ύπαρξη τους με χαρά, καλαισθησία και ξεχωριστές ικανότητες!
 
«Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Είτε το παιδί ακολουθήσει μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία είτε όχι, οι τέχνες έχουν να του προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για να αναπτύξει την προσωπική του έκφραση, την ικανότητα και την ανάγκη του για επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά και με το περιβάλλον. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη που αυτές μας προσφέρουν απλόχερα. Καλλιεργούμε την  καλαισθησία, την χαρά του παιχνιδιού ηρεμία και ευχαρίστηση!
 
Δημιουργούμε για τα παιδιά έναν ασφαλή και προστατευμένο χώρο, πολύ προσωπικό και καθόλου μαζικό. Τα παιδιά καλωσορίζονται σε μια καλλιτεχνική οικογένεια και το καθένα αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, αναγνωρίζοντας  στο καθένα τους την προσωπικότητα του, τις ικανότητες του, αλλά και τον τρόπο που έχει επιλέξει να υπάρχει.
Επιτρέπουμε στα παιδιά να είναι παιδιά και τους ενισχύουμε την διάθεση τους για παιχνίδι, συναναστροφή και συνεισφορά στο σύνολο. 
Οι ξεχωριστές ικανότητες που αναπτύσσουμε είναι η επικοινωνία, η επαφή με το περιβάλλον, η γνωριμία με τα ταλέντα του, η ικανότητα του να μπορεί να σταθεί και να μιλήσει και η ανάπτυξη της φαντασίας που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που διαθέτει ο άνθρωπος για την δημιουργία και την βελτίωση της ζωής του.»
 
Θωμάς Κινδύνης
Ιδρυτής & Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Μορφών Έκφρασης
 

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.