Εφηβική θεατρική ομάδα (12-16 ετών)

Εκφράζουμε τα ταλέντα μας!

ΕΦΗΒΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (12-16 ετών)

 efiviko03  efiviko02  pt562019w  pt512019w

 

Η θεατρική ομάδα απευθύνεται σε εφήβους από 12 έως 16 ετών. Στην ομάδα μπορούν να έρθουν όποια παιδιά θέλουν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους στην διαδικασία μιας θεατρικής παράστασης, δίπλα σε αξιόλογους δασκάλους, σε έναν χώρο απόλυτα ασφαλή όπου η προσωπικότητα του καθενός αντιμετωπίζεται με αγάπη και σεβασμό. Θα δουλέψουμε μαζί και εξασκηθούμε για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ικανότητα έκφρασης, θα καλλιεργήσουμε τις γνώσεις μας σχετικά με το θέατρο και τη λογοτεχνία,  την κίνηση και τον λόγο. Θα μάθουμε πως μπορούμε να πλάθουμε δικές μας ιστορίες αλλά και πώς να χρησιμοποιούμε δημιουργικά την ενέργεια μας και την φαντασία μας.

Μέσα από ασκήσεις αυτοσχεδιασμού, επικοινωνίας και έκφρασης, θα αναπτύξουμε μια θεματική γκάμα εμπνευσμένη από κλασικά έργα, πίνακες ζωγραφικής, αντικείμενα αλλά και από το ευρύτερο περιβάλλον. Η ανάπτυξη της επικοινωνίας, της προσωπικής παρουσίας τόσο στην σκηνή όσο και στη ζωή, η ανάπτυξη και η εξέλιξη των ιδεών αποτελούν οι βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθεί το εργαστήρι.
 
Δημιουργουμε τον δικό μας χώρο έκφρασης, με νέους φίλους , και νέες ευκαιρίες για επικοινωνία, για να μοιραστούμε αυτά που σκεφτόμαστε και να εξερευνήσουμε τον εαυτό μας.

Ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινάει σε μια  χώρα όπου η φαντασία μας μπορεί να δημιουργήσει κόσμους, πλάσματα και ανθρώπινους χαρακτήρες.

Ενότητες που θα προσεγγίσουμε:

Υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, θεατρικό παιχνίδι, σωματική έκφραση, θέατρο της επινόησης, εκφορά λόγου, δημιουργική γραφή, τραγούδι, φωνητική, σκηνική παρουσία, επικοινωνία και συνεργασία, ρυθμοί και κρουστά, bodypercussion, ηχητικά τοπία, συναισθήματα, δημιουργία ρόλου.
Επίσης: 
Ασκήσεις επικοινωνίας, διαχείριση ομάδας, ενεργή συμμετοχή και πόστα  στην οργάνωση της παράστασης, ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν την ανάληψη ευθύνης, αξίες και ιδανικά, κοινωνικές δράσεις , μελέτη κειμένων : πώς γίνεται και πως μπορούμε να αποκτήσουμε πλήρη κατανόηση.
 

Η παράσταση τους θα παρουσιαστεί στο τέλος του προγράμματος στο θέατρο Μορφές Έκφρασης

Υπέυθυνη εργαστηρίου:
Άννα Σεβαστή Τζίμα
Συνεργάτες:
Δημήτρης Σκούρτης, Δανάη Στεργίου
 

Κάθε Σάββατο στις 12:30 μ.μ. - 2:30 μ.μ.

 Εγγραφές- πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002

 

pt197319  pt742019w  pt532019w  pt522019w

 
 Λίγα λόγια για τους δασκάλους:
 
 
anna
 

 Άννα Σεβαστή Τζίμα

Ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης,  απόφοιτος του παιδαγωγικού συστήματος  «Κίνηση, Λόγος &Ρυθμός», μέλος της "Παραμυθένιας Ορχήστρας" με μεγάλες επιτυχίες στον χώρο του παιδικού θεάτρου, αλλά και στο θέατρο ενηλίκων, εδώ και 15 χρόνια φροντίζει με επιλεγμένους συνεργάτες για το πιο μαγικό ταξίδι των παιδιών, το ταξίδι στον κόσμο της τέχνης. Διδάσκει: Θέατρο, Υποκριτική, Σωματική έκφραση, Επικοινωνία, Ανάπτυξη της φαντασίας, Αυτοσχεδιασμό.

 

papi

 

 Δημήτρης Σκούρτης 

Μουσικός & Τραγουδιστής,  απόφοιτος του παιδαγωγικού συστήματος «Κίνηση, Λόγος & Ρυθμός» , μέλος της "Παραμυθένιας Ορχήστρας" έχει συμμετάσχει στο ΧFactor και θα διδάξει τραγούδι και bodypercussion.

 

 

 

danai

 
Δανάη Στεργίου
Μουσικός, τραγουδίστρια, παιδαγωγός, απόφοιτος του παιδαγωγικού συστήματος «Κίνηση, λόγος & Ρυθμός» , μέλος της παραμυθένιας ορχήστρας, θα διδάξει μουσική και τα χορωδιακά μέρη.

 

 

 

 

 


Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.