Παιδική θεατρική ομάδα (6-12 ετών)

Η σκηνή είναι δική μας!

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ(6-12 ετών)
 
pt292019w    pt552019w  pt572019w  pt412019w
 
Ιστορίες και μύθοι από την παγκόσμια λογοτεχνίας, αλλά και την Ελληνική μυθολογία θα αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία θα ανακαλύψουμε τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Η έκφραση τόσο μέσα από το σώμα όσο και την φωνή, η ανάπτυξη της φαντασίας, η ρυθμική αγωγή και η εκφορά του λόγου, θα συντροφεύσουν το θεατρικό μας παιχνίδι .
 
Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την έννοια του αυτοσχεδιασμού και του θεάτρου της επινόησης, δημιουργώντας δικές τους μικρές ιστορίες αλλά και μεταμορφώνοντας απλά αντικείμενα σε θεατρικές προσωπικότητες. Το παιχνίδι, η χαρά της συντροφικότητας, η επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας τους, η δημιουργικότητα και το ζεστό περιβάλλον θα χαρίσουν στα παιδιά όμορφες και δημιουργικές στιγμές.
 
Το εργαστήριο είναι ιδανικό και για παιδιά που θέλουν να προετοιμαστούν για τα καλλιτεχνικά γυμνάσια, με περσινό και προπέρσινο ποσοστό επιτυχίας 100%. Ενότητες που θα προσεγγίσουμε: Υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, θεατρικό παιχνίδι, σωματική έκφραση, θέατρο της επινόησης, εκφορά λόγου, δημιουργική γραφή, τραγούδι, φωνητική, σκηνική παρουσία, επικοινωνία και συνεργασία, ρυθμοί και κρουστά, body percussion, ηχητικά τοπία, συναισθήματα, δημιουργία ρόλου.
 
Πρόβες; Ρόλοι; Παιχνίδι; Παράσταση; Φίλοι; Φαντασία; Επικοινωνία; Όπως και να το πείτε είσαστε εδώ στο πιο ξεχωριστό Παιδικό Θετρικό εργαστήρι, και την πιο χαρούμενη Θεατρική Ομάδα! Γιατί στις Μορφές Έκφρασης, η τέχνη είναι πάνω απ΄όλα χαρά!
 
 pt262019w efiviko05  pt282019w  pt302019w
 
 
Υπέυθυνη εργαστηρίου:
Άννα Σεβαστή Τζίμα
Συνεργάτης:
Δημήτρης Σκούρτης
 
Κάθε Σάββατο 11:00 – 12:30 μ.μ
Τηλέφωνα για εγγραφές: 210 3464903, 210 3464002
 
Λίγα λόγια για τους δασκάλους:
 
anna
 

 Άννα Σεβαστή Τζίμα

Ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης,  απόφοιτος του παιδαγωγικού συστήματος  «Κίνηση, Λόγος &Ρυθμός», μέλος της "Παραμυθένιας Ορχήστρας" με μεγάλες επιτυχίες στον χώρο του παιδικού θεάτρου, αλλά και στο θέατρο ενηλίκων, εδώ και 15 χρόνια φροντίζει με επιλεγμένους συνεργάτες για το πιο μαγικό ταξίδι των παιδιών, το ταξίδι στον κόσμο της τέχνης. Διδάσκει: Θέατρο, Υποκριτική, Σωματική έκφραση, Επικοινωνία, Ανάπτυξη της φαντασίας, Αυτοσχεδιασμό.

 

 

papi

 

Δημήτρης Σκούρτης 

Μουσικός & Τραγουδιστής,  απόφοιτος του παιδαγωγικού συστήματος «Κίνηση, Λόγος & Ρυθμός» , μέλος της "Παραμυθένιας Ορχήστρας" έχει συμμετάσχει στο ΧFactor και θα διδάξει στα παιδιά τραγούδι και bodypercussion.

 

 

 

 


Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.