Θέατρο - Κίνηση, Λόγος, Ρυθμός (3-4 ετών)

Ένα μαγικό εργαστήρι για μικρά παιδιά!

Θέατρο - Κίνηση, Λόγος, Ρυθμός (3-4 ετών)
 
Η τέχνη γίνεται παιχνίδι!
 
pt80w         pt702019w
Παιχνίδι & χαρούμενες βιωματικές δράσεις είναι τα πρώτα βήματα μας στον κόσμο της τέχνης!
 
Παίζουμε και μαθαίνουμε, παίζουμε και εκφραζόμαστε!
 
Όταν ξεκινάς αυτό το πολύ περιπετειώδες ταξίδι που λέγεται ζωή, στις βαλιτσούλες σου θέλεις να έχεις όλα τα απαραίτητα:  Ενθουσιασμό, Γνώση, Φαντασία και Κατανόηση! 
 
Ο μαγικός κόσμος του θεάτρου, είναι για το πολύ μικρό παιδί σε συνδυασμό με την Μουσική και την Κίνηση, ένας τέλειος χώρος που του δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσει και να μάθει παίζοντας!  Ο χώρος, ο χρόνος, ο συντονισμός , ο ήχος, η μελωδία, ο ρυθμός και τα συναισθήματα  αποτελούν το πρώτο μας καλωσόρισμα στους μικρούς καλλιτέχνες της ζωής!
 
Παίζουμε και χαμογελάμε από χαρά για τους νέους φίλους αλλά και τις περιπέτειες μας σε κόσμους παραμυθένιους με ζώα και ξωτικά αλλά και στην χώρα της μουσικής με παιχνίδια στα τύμπανα και γλυκές μελωδίες και τραγούδια. 
 
 Ενότητες:  Θέατρικό, Μουσικό, Κινητικό παιχνίδι
 
Θεατρικό παιχνίδι: Συναισθήματα, Μύθοι και Παραμύθια, μικροί ήρωες, γλωσοδέτες και αινίγματα, ευαισθητοποίηση της προσοχής και της συγκέντρωσης
Κινητικά παιχνίδια: Αντίληψη του χώρου: πάνω- κάτω, μπροστά - πίσω, σχήματα. Έλεγχος του σώματας   σωματική έκφραση, παιχνίδια με το σώμα, απλές χορογραφίες.
Μουσικά παιχνίδια: Ρυθμικά παιχνίδια με κρουστά αλλά και με το σώμα, μικρή ορχήστρα με όργανα του συστήματος Orff,  μια τρελή ρυθμική οικογένεια με πλαστελίνες κ.α. Ανάπτυξη ακουστικής αντίληψης,τραγούδι, συνεργασία, ομαδικότητα.
 
pt542019w   pt212019w   nipiako02  pt222019w
 
Υπεύθυνη εργαστηρίου: Άννα Σεβαστή Τζίμα
 
Διδάσκουν:
 Μαρία Ιωάννου (Θέατρο – Κίνηση)
 Δανάη Στεργίου (Μουσική – Τραγούδι)
 
Κάθε Τρίτη 6:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ. 
Λειτουργεί και τμήμα για παιδιά 5- 6 ετών κάθε Τετάρτη 6:00 - 7:30 μ.μ.
 
Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002
 
MariaIoannou  
Μαρία Ιωάννου
Ηθοποιός, απόφοιτος του παιδαγωγικού συστήματος «Κίνηση, λόγος & Ρυθμός», μέλος της "Παραμυθένιας Ορχήστρας". Διδάσκει στα παιδιά θεατρικό και κινητικό παιχνίδι.
 
 
 
 
danai
Δανάη Στεργίου
Μουσικός, τραγουδίστρια, παιδαγωγός, απόφοιτος του παιδαγωγικού συστήματος «Κίνηση, λόγος & Ρυθμός» , μέλος της "Παραμυθένιας ορχήστρας". Διδάσκει στα παιδιά τραγούδι, μουσική και κίνηση.
  
 

  

 

 

 


Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.