Τμήματα ανά ηλικία

Εργαστήρια για μικρούς καλλιτέχνες!

 

Επειδή όταν είμαστε ακόμα μικρά ανθρωπάκια η ζωή είναι γεμάτη περιπέτεια και έχουμε πολύ κέφι να τα μάθουμε όλα, για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα λειτουργήσουν φέτος τρία διαφορετικά εργαστήρια! Φυσικά, η σύνδεση των τεχνών είναι πάντα ορατή σε κάθε μας εργαστήρι αλλά σε κάθε ένα εργαστήριο μας θα εστιάσουμε περισσότερο σε συγκεκριμένο πεδίο. Απογεύματα γεμάτα χαρά και ερεθίσματα γαργαλιστικά γύρω από τον χορό, τη μουσική και το θέατρο θα προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον εαυτό τους τόσο σε κινητικό, συναισθηματικό και λεκτικό επίπεδο όσο και να εκφράσουν με δημιουργικό τρόπο την φαντασία τους και την αστείρευτή τους διάθεση για παιχνίδι!

 

Κάθε Τρίτη από τις 6:0 μ.μ. - 7:30 μ.μ.

"Το μαγικό εργαστήρι της μουσικής"

Μαγικές μπαγκέτες δίνουν ζωή σε ξυλόφωνα και μεταλλόφωνα και τα κάνουν να τραγουδάνε για ιππότες, ποντίκια, γάτους και άλλα πλάσματα που όλο μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες. Θα γνωρίσουμε τον κύριο Ντο και όλη του την οικογένεια, θα παίξουμε στα τύμπανα τους ρυθμούς του κύριου Ριμ που όλο ταξιδεύει και θα μάθουμε πως ο Χρόνος αλλάζει μορφή ανάλογα με τα κέφια του!

Εργαστήριο γνωριμίας με τη Μουσική με βάση το μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα Orff

 

Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μ.μ. - 7:30 μ.μ.

Θεατρικό παιχνίδι "Μαγικές μεταμορφώσεις και παραμυθένια πλάσματα" 
 
Πλάσματα από παραμύθια, Νεράιδες και Ξωτικά, ήρωες από ιστορίες  Πειρατές και Τρομεροί δράκοι, θα γίνουν αφορμή για παιχνίδι και θεατρική έκφραση!!!
Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά αναπτύσσουν την κοινωνικά τους, την επικοινωνία τους, τον λόγο τους, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση τους και φυσικά παίζουνε!
 
Εργαστήριο θεατρικού παιχνιδιού

 

Κάθε Σάββατο στις 11:00 - 12:30

 

Το παιδί μπορεί να παρακολουθεί ένα εργαστήριο την εβδομάδα, ή δύο ή τρία, είναι στη δική σας επιλογή!

Καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002 για πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για να γνωριστούμε από κοντά!

Επιμέλεια και καλλιτεχνική προσέγγιση: Άννα Σεβαστή Τζίμα


Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.