για παιδιά 3 - 6 ετών

Εργαστήρια για παιδιά 3- 6 ετών

Θέατρο - Κίνηση, Λόγος, Ρυθμός (3-6 ετών)
(Προ νήπια 3- 4 ετών & Νήπια 5 – 6 ετών)

 

PaidiaNtaouli                                                       PaidiaWpa

Παραμύθια και σύννεφα που ταξιδεύουν, μαγικές μπαγκέτες που δίνουν ζωή σε ξυλόφωνα και μεταλλόφωνα και τα κάνουν να τραγουδάνε για ιππότες, ποντίκια, γάτους και άλλα πλάσματα που όλο μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες. Θα γνωρίσουμε τον κύριο Ντο και όλη του την οικογένεια. 

 Ήρωες που ταξιδεύουν με διαστημόπλοια και γοργόνες και τραγούδια θα γεμίσουν χαρά τους πιο μικρούς της παρέας, ενώ ταυτόχρονα θα βάλουν το πρώτο λιθαράκι στην καλλιτεχνική τους ανάπτυξη!δίνουν ζωή σε ξυλόφωνα και μεταλλόφωνα και τα κάνουν να τραγουδάνε για ιππότες, ποντίκια, γάτους και άλλα πλάσματα που όλο μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες.

  

 Υπεύθυνες εργαστηρίων:

Μαρία Ιωάννου (Θέατρο – Κίνηση)
 Δανάη Στεργίου (Μουσική – Τραγούδι)

Τρίτη 6:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ. (3 - 4 ετών) 

Τετάρτη 6:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ. (5-6 ετών)  

 

 

MariaIoannou      Μαρία Ιωάννου                                                                 

Ηθοποιός και τελειόφοιτος του παιδαγωγικού συστήματος «Κίνηση, λόγος & Ρυθμός» στις Μορφές Έκφρασης. Διδάσκει στα παιδιά θεατρικό και κινητικό παιχνίδι.

Ενότητες: Συναισθήματα, Φαντασία, Μύθοι και Παραμύθια, Βασικές έννοιες του χώρου, σωματική έκφραση, παιχνίδια με το σώμα, μικροί ήρωες, γλωσοδέτες και αινίγματα, ευαισθητοποίηση της προσοχής και της συγκέντρωσης

 

 

DanaiStergiou              Δανάη Στεργίου

Μουσικός και παιδαγωγός με πολλές ακόμα καλλιτεχνικές αναζητήσεις, απόφοιτος του παιδαγωγικού συστήματος «Κίνηση, λόγος & Ρυθμός» στις Μορφές Έκφρασης Διδάσκει στα παιδιά Μουσική, τραγούδι, ρυθμό.

Ενότητες: Ο παράξενος κύριος Ντο, Ρυθμικά παιχνίδια με κρουστά αλλά και με το σώμα, μικρή ορχήστρα με όργανα του συστήματος Orff, μια τρελή ρυθμική οικογένεια με πλαστελίνες κ.α. Ανάπτυξη ακουστικής αντίληψης,τραγούδι, συνεργασία, ομαδικότητα.

 

Μηνιαία συνδρομή:: 40 € / μήνα

 

 

 


Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.