Όροι συμμετοχής

'Οροι συμμετοχής

1.    Θα τηρηθούν με μεγάλη ακρίβεια όλα τα μέτρα που θα ορίσει του Υπουργείο Υγείας σχετικά με τον covid19.
2.    Οι Μορφές Έκφρασης παρέχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο καλλιτεχνικό camp στα παιδιά των μελών του συλλόγου. Για τον λόγο αυτό για να είναι εφικτή η συμμετοχή του παιδιού σας, θα πρέπει ο ένας από τους δυο γονιούς να καταθέσει αίτηση για να γίνει δεκτός ως έκτακτο μέλος του συλλόγου. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, συμπληρώνεται μια ηλεκτρονική αίτηση, η ιδιότητα σας ως έκτακτο μέλος διαρκεί όσο το παιδί σας συμμετέχει στο camp.
3.    Ως μέλη του συλλόγου τα χρήματα που δίνετε για τη συμμετοχή του παιδιού λαμβάνονται ως Δωρεά προς τον Σύλλογο για την οποία λαμβάνεται και την αντίστοιχη απόδειξη ΔΩΡΕΑΣ. Σε περίπτωση που τα χρήματα καταβάλλονται από την εταιρεία στην οποία εργάζεστε τότε παρέχεται Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών με επιπλέον επιβάρυνση 24% ΦΠΑ ή τιμολόγιο που να αναφέρεται ότι το ποσό που θα καταβάλει η εταιρία  γίνεται Δωρεά στο Σύλλογο κι έτσι αποφεύγει το ΦΠΑ.
4.    Σε περίπτωση που καταβάλλετε τα χρήματα στον ηλεκτρονικό τραπεζικό μας λογαριασμό και τα μεταφέρετε από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς.
5.    Με την εγγραφή του παιδιού, ο γονιός θα πρέπει οπωσδήποτε, να προσκομίζει  βεβαίωση από γιατρό που να δηλώνει ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε ελαφριές κινητικές δραστηριότητες και να μας πληροφορεί την ύπαρξη ή μη οποιασδήποτε αλλεργίας..
6.    Δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμαστικής περιόδου.
7.    Με την αίτηση συμμετοχής καταβάλλεται και το ποσό για την συμμετοχή του. (αν θα συμμετέχει σε πάνω από 1 εβδομάδα, θα πρέπει να έχει καταβληθεί τουλάχιστον η πρώτη εβδομάδα)

*Προς το παρών δεν προβαίνετε σε κατάθεση

8.    Τα χρήματα, που έχετε καταθέσει για την εβδομάδα που θα απασχοληθεί το παιδί σας και για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιες μέρες δεν έρθει, δεν επιστρέφονται, ούτε αναπληρώνονται οι ημέρες που χάθηκαν. Εάν το παιδί για το οποιονδήποτε λόγο δεν παρουσιαστεί στο camp όλες τις ημέρες της εβδομάδας, τότε και μόνο τότε μετατίθεται το δικαίωμα συμμετοχής του την επόμενη εβδομάδα χωρίς άλλο κόστος.
9.  Το Καλλιτεχνικό camp των Μορφών Έκφρασης δεν είναι ένα camp απλής φύλαξης των παιδιών. Διαθέτουμε ένα υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό παιδαγωγικό προσωπικό (ηθοποιοί, μουσικοί, εικαστικοί) που θα προσφέρουν στα παιδιά σας καλλιτεχνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου.
10.    Για την παραλαβή  των παιδιού είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
11.    Κάθε παιδί είναι υπεύθυνο για  την τσάντα και τα ατομικά του είδη. Σε όλα θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του.


 570,    12  Μαϊ  2021 ,   summercamps

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.