ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 10ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ Summer Camp 2023

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εϊναι απαραίτητη προϋπόθεση να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με τους όρους και την πολιτική συμμετοχής στο

10ο Καλλλιτενικό Summer Camp από τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

 

1.    Το summer camp των Μορφών Έκφρασης είναι καθαρά καλλιτεχνικό. Τα παιδιά θα ασχοληθούν αποκλειστικά με θεατρικό παιχνίδι, μουσική, εικαστικά και χορό. Αυτό το camp δεν έχει καμιά σχέση με αθλητικές δραστηριότητες ή απλή φύλαξη των παιδιών. Γι’ αυτό συνιστούμε στους γονείς για τη συμμετοχή των παιδιών τους να έχουν λάβει και τη δική τους συμφωνία. Εάν κάποιο παιδί δεν το ενδιαφέρουν τα καλλιτεχνικά δε θα περάσει καλά, θα βαρεθεί και φυσικό είναι να δημιουργεί προβλήματα. Το πρώτιστο γι’ εμάς είναι να περνούν καλά τα παιδιά και να γίνουν πιο δημιουργικά και να μάθουν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται.
2.    Για παιδιά 5 ή ακόμα και 6 χρονών που τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά δε νιώθουν σίγουροι για την προσαρμογή τους στο Camp, καλό θα είναι η πρώτη ή ακόμα και η δεύτερη ημέρα να παρακολουθήσουν δοκιμαστικά.
3.    Κάθε Παρασκευή καλό θα είναι εφόσον είναι δυνατό, οι γονείς να παρακολουθήσουν την παράσταση που θα δώσουν τα παιδιά τους ως αποτέλεσμα των εβδομαδιαίων δραστηριοτήτων τους.
4.    Τα παιδιά δεν πρέπει να φέρουν μαζί τους κινητά, ηλεκτρονικά ή προσωπικά τους παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να μην απομονώνονται τα παιδιά, αλλά συλλογικά να συμμετέχουν στην κάθε δραστηριότητα του camp.
5.    Τα πούλμαν για τη μεταφορά των παιδιών θα λειτουργήσει εφόσoν σε κάθε πούλμαν θα συμμετέχουν 15 ή περισσότερα παιδιά. Η τιμή για τη συμμετοχή ορίζεται στα 50 € την εβδομάδα. Δεν θα περνάει το πούλμαν από πόρτα σε πόρτα, αλλά θα οριστούν εξ αρχής ορισμένα σημεία που θα διέρχεται το όχημα και θα πρέπει οι γονείς να τα πηγαίνουν στο καθορισμένο σημείο.
6.    Όσοι θα επιλέξουν το μενού που θα αποτελείται από δεκατιανό και μεσημεριανό, κοστίζει 40 € την εβδομάδα.
7.    Όσοι γονείς θα χρειαστούν παράταση πέραν της ώρας καθημερινής λήξης του camp (στις 16:00), θα πρέπει να ξέρουν ότι στο δίωρo από 16:00 έως 18:00 θα είναι αποκλειστικά φύλαξη με ένα ή δύο άτομα από το προσωπικό μας. Η φύλαξη αυτή θα στοιχίσει 30 € την εβδομάδα για κάθε παιδί.
8.    Έχετε τη δυνατότητα ο κάθε γονιός να φέρνει το παιδί του από τις 7:45 έως τις 8:45. Στις 9:00  αρχίζει το πρόγραμμα και θα τελειώνει ακριβώς στις 16:00. Μπορούν επίσης οι γονείς, εάν θέλουν, να παίρνουν το παιδί τους νωρίτερα, αλλά από τις 14:00 και μετά, και θα πρέπει να το δηλώσουν, εκτός αν υπάρξει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θα πρέπει να δηλώνεται.
9.    Εάν πρέπει κάποιο παιδί να κάνει μία ή δύο μέρες δοκιμαστικό, το κόστος ανέρχεται στα 20 € την ημέρα και αν συνεχίσει το ποσό θα αφαιρείται από το συνολικό ποσό της εβδομάδας.
10.    Τα χρήματα θα πρέπει να προκαταβάλλονται πριν την έναρξη της εβδομάδας. Τα χρήματα που δόθηκαν δεν επιστρέφονται ό,τι κι αν συμβεί.
11.    Εάν κάποιο παιδί συμμετέχει μερικές ημέρες σε μια εβδομάδα και δεν συμπληρώνει το πενθήμερο δεν δύναται να συμπληρώνει τις ημέρες που έχασε στην επόμενη εβδομάδα.
12.    Εάν κάποιο παιδί παρά το γεγονός ότι ο γονιός έχει πληρώσει την εβδομάδα, λόγω ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει καμιά ημέρα της εβδομάδας, τότε και μόνον τότε τα χρήματα επιστρέφονται ή θα παρακολουθήσει την επόμενη ή μια από τις επόμενες εβδομάδες.
13.    Καλό είναι όσοι γονείς δεν μας γνωρίζουν, λίγο πριν την έναρξη του camp, να μας συναντήσουν με το/τα παιδιά τους και για να μας γνωρίσουν, αλλά και να συζητήσουμε μαζί τους.
14.    Ο χώρος του Βοτανικού κήπου Διομήδους είναι ένας εκπληκτικά όμορφος χώρος, παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και παρέχει σκιερά μέρη, κλειστό ευρύχωρο χώρο καθώς και τουαλέτες αποκλειστικά για το camp.
15.    Οι χώροι στους οποίους θα λειτουργήσει το camp, καθώς και οι τουαλέτες καθαρίζονται με επιμέλεια πολλές φορές την ημέρα.
16.    Κανένα παιδί δεν μπορεί να κυκλοφορεί ακόμα και στις τουαλέτες ασυνόδευτα.[...]

Διαβάστε περισσότερα...
Τα παιδιά παίζουν και ανακαλύπτουν τον κόσμο στο summer Camp των Μορφών Έκφρασης!
 
Ένα ξεχωριστό camp για παιδιά από 5-15 ετών κάτω από τη μαγική μπαγκέτα των Μορφών Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, μια από τις πιο δυναμικές Ελληνικές ομάδες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων, θα χαρίσει στα παιδιά μια ξεχωριστή επαφή με τη φύση αλλά και την Τέχνη! Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι θα εμπλουτίσουν την πολιτισμική εμπειρία των παιδιών, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να καταλάβουν και να ανακαλύψουν έννοιες όπως η επικοινωνία, τα συναισθήματα, τα δικαιώματα, η συνύπαρξη με τους ανθρώπους αλλά και να αναπτύξουν την επαφή τους με τη φύση. Οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών ξεκινάνε φέτος με δημιουργία, με νέες φιλίες και χαρά μέσα σ’ ένα πανέμορφο δάσος πολύ κοντά στην πόλη. Τα παιδιά χωρίζονται σε μικρά ηλικιακά γκρουπ τα οποία ακολουθούν τις ιδιαιτερότητες της ηλικίας της κάθε ομάδας.

 

Νέες δράσεις:  *Μaster class θεάτρου για εφήβους 12-16 ετών (3 εβδομάδες)

                     *Μaster class μουσικής για εφήβους 11-16 ετών (3 εβδομάδες)

                            
                           
 
c1 c2
 
Η βασική μας φιλοσοφία
 
Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες & τη Φύση είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Είτε το παιδί ακολουθήσει μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία είτε όχι, οι τέχνες έχουν να του προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για να αναπτύξει την προσωπική του έκφραση, την ικανότητα και την ανάγκη του για επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά και το φυσικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο και τη φύση, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη της φύσης που μας προσφέρει απλόχερα καλαισθησία, ηρεμία και ευχαρίστηση!
 
Η επιλογή του χώρου
 
Το 9ο Καλοκαιρινό Καλλιτεχνικό Camp, θα φιλοξενηθεί για μια ακόμα χρονιά στον υπέροχο Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι. Ο χώρος αυτός επιλέχτηκε για την απίστευτη αισθητική του φυσικού του περιβάλλοντος και φυσικά για τον άπλετο χώρο που δίνει στα παιδιά για παιχνίδι και κίνηση.
Πάντα φροντίζουμε οι χώροι, που φιλοξενούνται οι δράσεις μας, να έχουν υψηλή αισθητική καθώς πιστεύουμε ότι από μόνη της είναι ένας παράγοντας που βοηθάει πολύ θετικά τα παιδιά.
 
kipos kipos2 kipos6
 
 
Τρόπος λειτουργίας του καλλιτεχνικού camp
 
Η προσέλευση των παιδιών γίνεται από τις 8:00 π.μ. και ολοκληρώνεται το αργότερο στις 8:55 π.μ. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά χωρίζονται στις ομάδες τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 9:00 π.μ. και ολοκληρώνεται στη 1:00 μ.μ. Στη συνέχεια τα παιδιά τρώνε, είτε δικό τους φαγητό ή από το μενού, Μετά τις 2:00 μ.μ. οι γονείς που το επιθυμούν μπορούν να παραλαμβάνουν τα παιδά ανά μια ώρα. Όσα παιδιά παραμένουν μετά τη 2:00 μ.μ. ακολουθούν το πρόγραμμα της Ελεύθερης έκφρασης (ελεύθερο παιχνίδι, οργανωμένα παιχνίδια από τους εμψυχωτές, ανάγνωση βιβλίων και παραμυθιών, ελεύθερη ζωγραφική κ.α.)
 
Ενδεικτικό καθημερινό πρόγραμμα
 
9:00 – 9:30 Παιχνίδια Καλημέρας! (Παιχνίδια ενδυνάμωσης της ομάδας, γνωριμία και επαφή)
9:30 – 10:15 Θεατρικά παιχνίδια 
10:15 – 10:30 Δεκατιανό
10:30 – 11:30 Μουσικά παιχνίδια – Τραγούδι και ορχήστρα
11:30 – 12:00  Χορός και Κίνηση
12:00 – 13:00 Εικαστικά – κατασκευές
13:00  Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος
13:00 – 14:00 Μεσημεριανό γεύμα
14:00 -16:00  Ελεύθερη Έκφραση ( ζωγραφική, ομαδικά παιχνίδια, συζητήσεις για την ημέρα που πέρασε, εικονογράφηση, επιτραπέζια, ελεύθερο παιχνίδι κ.α.)
16:00 – 18:00 Φύλαξη (έξτρα παροχή)
 
Πρόγραμμα ανά εβδομάδα:
 
1η Εβδομάδα: Πράσινος Κόσμος (Φυτά)
2η Εβδομάδα: Φίλοι για πάντα
3η Εβδομάδα: Γαλάζιος Κόσμος (Θάλασσα)
4η Εβδομάδα: Ο Κόσμος Ανάποδα (Φαντασία)
5η Εβδομάδα: Κίτρινος Κόσμος (Αστέρια & Πλανήτες)
6η Εβδομάδα: Το Λιθαράκι (Λογτεχνία & Ποίηση)
 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ 
 
1 camp6
 
Οι παρουσιάσεις της Παρασκευής
 
Κάθε Παρασκευή που τελειώνει η μαγική εβδομάδα των μικρών μας φίλων μέσα στον υπέροχο κόσμο των Μορφών Έκφρασης, είναι ευκαιρία να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας την περιπέτεια που ζήσαμε. Έτσι λοιπόν, θα είστε καλεσμένοι των παιδιών σας στην παρουσίαση  της εβδομάδας!
Η παρουσιάσεις γίνονται κάθε Παρασκευή στις 2:00 μ.μ.
Τα παιδιά παραμένουν στο camp μετά τις παρουσιάσεις, εφόσον οι γονείς το επιθυμούν έως τις 4:00 μ.μ. ή μπορούν να τα πάρουν μαζί τους μετά την παρουσίαση.
 
Τετάρτη μια διαφορετική μέρα 
Κάθε Τετάρτη είναι μια μέρα έκπληξη! Το πρόγραμμα μας αλλάζει, βόλτα στον κήπο, ομαδικά παιχνίδια θησαυρού, ζωγραφική στη φύση, περίπατος στους ανθώνες κι .άλλες δράσεις έκπληξη αλλάζουν και γεμίζουν την καθημερινότητα των παιδιών, προσφέροντας τους νέες εμπειρίες!
 
Εκπαιδευτικό προσωπικό
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την καλλιτεχνική εκπαιδευτική μας ομάδα, που αποτελείται από Μουσικούς, Χορευτές, Ηθοποιούς και Εικαστικούς. Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες, ενώ θα υπάρχουν επιπλέον 2 τουλάχιστον συντονιστές που θα φροντίζουν για κάθε ανάγκη των παιδιών κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων.
Ειδικά εκπαιδευμένο άτομο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πρώτες βοήθειες.
 
Σε περίπτωση Καύσωνα 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θερμοκρασία μέσα στον κήπο είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που υπάρχει εκτός του κήπου. Τα παιδιά βρίσκονται κυρίως σε σκιερά μέρη, και ειδικότερα σε περίπτωση καύσωνα,  φροντίζουμε να πίνουν συχνά νερό, ενώ οργανώνουμε και παιχνίδια με μπουγέλα ώστε τα παιδιά να παραμένουν πάντα δροσερά!
 
Σε περίπτωση βροχής
Σε περίπτωση βροχής, τα παιδιά θα μεταφερθούν σε δύο σκεπαστούς χώρους.
 
Υλικά - ρούχα - παπούτσια - εξοπλισμός:
Όλα τα υλικά (ψαλίδια, χρώματα, χαρτόνια, πινέλα, πινακίδες κλπ) και ο εξοπλισμός (μουσικά όργανα: ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, τύμπανα, κλπ) που θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στο camp, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή συμμετοχής. 
Παρακαλούμε τα παιδιά να ντύνονται με απλά και άνετα ρούχα που να μην τα δυσκολεύουν στην κίνηση! Τα κορίτσια εάν φοράνε φούστες ή φουστάνι θα πρέπει να φοράνε σορτσάκι ή κοντό κολάν από μέσα. Επίσης υπάρχει περίπτωση τα παιδιά να λερωθούν στο μάθημα ζωγραφικής ή στα εικαστικά οπότε εάν θέλετε να τους έχετε μια ποδιά ή ένα παλιό μπλουζάκι μακρύ για να φοράνε όταν χρησιμοποιούμε χρώματα. 
Το ιδανικό είναι τα παιδιά να φοράνε στα πόδια τους ελαφριά αθλητικά παπούτσια. Αποφεύγετε τις σαγιονάρες και τα πέδιλα καθώς θα δυσκολέψουν το παιδί και θα του δημιουργήσουν πρόβλημα στη συμμετοχή του.
 
Τι πρέπει να έχουν τα παιδιά μαζί τους:
Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους μια τσαντούλα που θα έχει μέσα:
Παγουρίνο, μια αλλαξιά ρούχα, το δεκατιανό τους και το μεσημεριανό τους στην περίπτωση που το παιδί θα μένει στο camp για φαγητό και εάν δεν θα κάνετε χρήση του menu, μια παλιά μπλούζα για τα εικαστικά, καπέλο ηλίου, αντηλιακό, αντικουνουπικό και προσωπικό αντισηπτικό.
Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους: κινητά ,tablet, ηλεκτρονικά παιχνίδια!
 
1 IMG 20190705 144725
 
Φαγητό:
Τα παιδιά τρώνε στις 10:00 το δεκατιανό τους και στις 13:15 το μεσημεριανό τους εφόσον παραμείνουν.
Τα παιδιά μπορούν να τρώνε το menu που μας ετοιμάζει συνεργαζόμενο catering, το οποίο περιλαμβάνει το δεκατιανό αλλά και το μεσημεριανό γεύμα. Η τιμή θα ανακοινωθεί σύντομα. 
Ή μπορούν να φέρνουν μαζί τους σε κατάλληλο θερμοστατικό τσαντάκι το δεκατιανό τους και κατά προτίμηση ένα κρύο γεύμα για το μεσημεριανό, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα θέρμανσης, τα φαγητά τους φυλάσσονται σε δροσερό μέρος. Τα ταπεράκια τους πρέπει να έχουν το όνομα τους επάνω.
Εάν επιθυμείτε τα παιδιά να τρώνε το menu, αυτό θα πρέπει να έχει δηλωθεί εκ των πρότερων, ώστε να μπορούν να υπολογιστούν οι μερίδες της εβδομάδας.
 
 
Επικοινωνία:
Εάν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείτε να επικοινωνήστε με το παιδί σας όσο είναι στο camp, θα έχετε το κινητό τηλέφωνο του συντονιστή, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε.
 
texnes
 

Ημερομηνίες – ωράριο: 

1η εβδομάδα: 19 - 23 Ιουνίου

2η εβδομάδα: 26 - 30 Iουνίου

3η εβδομάδα: 3 - 7 Ιουλίου

4η εβδομάδα: 10 - 14 Ιουλίου

5η εβδομάδα: 17 - 21 Ιουλίου

6η εβδομάδα: 24 - 28 Ιουλίου

7η εβδομάδα: 31 Ιουλίου - 4 Αυγούστου

8η εβδομάδα: 28 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου

9η εβδομάδα: 4 – 8 Σεπτεμβρίου


Καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 π.μ – 4:00 μ.μ.

Φύλαξη 4:00 μ.μ.- 6:00 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής : *Για 1 παιδί:

- 1 εβδομάδα: 100€
- 2 εβδομάδες: 95€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί
- 3 εβδομάδες και άνω: 90€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί
 
*Για 2 αδέλφια:
- 1 εβδομάδα: 95€ για κάθε παιδί
- 2 εβδομάδες και άνω: 85€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί
 
*Για 3 αδέλφια:
- 1 εβδομάδα: 90€ για κάθε παιδί
- 2 εβδομάδες και άνω: 80€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί
 
*Για group (10 άτομα και άνω):
- 1 εβδομάδα: 90€ για κάθε παιδί
- 2 εβδομάδες και άνω: 85€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί
 

Φύλαξη 4:00 – 6:00 μ.μ.

Για τους γονείς που αργούν να σχολάσουν από τη δουλειά τους, υπάρχει ως έξτρα παροχή η δυνατότητα φύλαξης Τα παιδιά παραμένουν στο χώρο υπό την επίβλεψη μας, Στο διάστημα αυτό θα απασχοληθούν με κάποια δραστηριότητα της αρεσκείας τους μέχρι να τα παραλάβει ο κηδεμόνας τους. Κόστος: 30€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

Μεταφορά με Πούλμαν

Για όσους δεν μπορούν να φέρουν τα παιδιά στο camp, υπάρχει ως έξτρα παροχή, η δυνατότητα, εφόσον συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός παιδιών, (15 +) μεταφοράς των παιδιών, από κάποιο σημείο κοντά στο σπίτι τους στο camp και αντίστροφα.
Τα λεωφορεία θα περνούν από συγκεκριμένα σημεία-σταθμούς για την παραλαβή και παράδοση των παιδιών και όχι από πόρτα σε πόρτα.. Τα δρομολόγια θα ανακοινωθούν σύντομα. Κόστος: 50€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

Φρεσκομαγειρεμένο φαγητό  (menu)

Υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα καθημερινής σίτισης. Συνεργαζόμενο catering θα φέρνει  καθημερινά φρέσκο φαγητό για τα παιδιά, που περιλαμβάνει δεκατιανό και μεσημεριανό. Κόστος: 40€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 

Εγγραφές:

Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002

e-mail: morfesekfrasiscamps@gmail.com

Το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε 1- 9 εβδομάδες κατ’ επιλογή

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τι χρειάζεται για την εγγραφή του παιδιού:

  • Να γίνετε έκτακτο μέλος του συλλόγου (συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση)
  • Να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.
  • Να κατατεθεί το ποσό για τη συμμετοχή του παιδιού.
  • Να έχετε βεβαίωση παιδιάτρου που να πιστοποιεί ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει το εν λόγω πρόγραμμα και να μας ενημερώνει για την ύπαρξη ή μη οποιασδήποτε αλλεργίας.

Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ!

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των παιδιών και η εγγραφή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή πριν την έναρξη της δράσης.

Λογαριασμός Τραπέζης:

Alphabank

Δικαιούχος: ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

IBANGR21 0140 56605660 0200 2000 021

BIC: GRBAGRAA

Στην αιτιολογία γράφετε: ΔΩΡΕΑ και το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (Επίθετο & Όνομα)

Τα έξοδα μεταφοράς από τράπεζα σε τράπεζα επιβαρύνουν εσάς

(μη ξεχάσετε να τα προσθέσετε στο ποσό)

 

Για όσους δε θέλουν να πληρώσουν μέσω τραπέζης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού.

Τηλέφωνα για ραντεβού: 210 3464903, 210 3464002

 21girlsmp

 
 
 
[...]

Διαβάστε περισσότερα...

Seminario Synaisthimata1 1

 

You Tube  Video: https://www.youtube.com/watch?v=6upZ3n9JiLM

 

Seminario Synaisthimata2

 

ΠΟΤΕ: Τετάρτη 15/3 και Τετάρτη 22/3
ΩΡΑ: 18:00- 20:30
ΠΟΥ: Θέατρο ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ (Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα)
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 60 ευρώ
20% έκπτωση δικαιούνται: Μέλη των Μορφών Έκφρασης, Φοιτητές, Άνεργοι (με επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού), Γκρουπ (άνω των 10 ατόμων)
(Μέλος των Μορφών Έκφρασης μπορεί να γίνει όποιος το επιθυμεί καταβάλλοντας 20 ευρώ ετήσια εισφορά)

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002

Κρατήστε τη θέση σας: https://www.ticketservices.gr/event/seminario-thomas-kindynis-morfes-ekfrasis/
και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.[...]

Διαβάστε περισσότερα...
kouk1
 kokou-per
Η παράσταση για βρέφη και μικρά παιδιά "Κου-Κου! Μια βόλτα στο δάσος ..." για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ μέσα στις Απόκριες, στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης !
 
Η πολύ πετυχημένη παράσταση της Άννας Τζίμα συνεχίζει να καλωσορίζει βρέφη και μικρά παιδιά στον μαγικό κόσμο του θεάτρου!
Η παράσταση που απευθύνεται σε βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως 5 ετών, συναρπάζει τους μικρούς θεατές με την πιο χαρούμενη και όμορφη περιπέτεια, γεμάτη μουσική, τραγούδι και παιχνίδι, που μας φέρνουν κοντά στη φύση και την φιλία του ανθρώπου με τα ζώα.
Με πάνω από 10.000 θεατές και χιλιάδες χαμογελαστά προσωπάκια, ο "Κού-Κου" περιμένει κι εσάς για την πιο φανταστική βόλτα στο δάσος.
Θέατρο Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης13, Κ. Πετράλωνα) 
 
Παραστάσεις:
Αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 12:30 μ.μ!
Εισιτήρια - Πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002
 
koukou11
[...]

Διαβάστε περισσότερα...

Gaitan1

Δείτε βίντεο από την παράσταση: https://youtu.be/5rrAx1nvW5s
Παραστάσεις:
- Σάββατο 11, 18, 25 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ.
- Κυριακή 12, 19, 26 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. & 5:30 μ.μ. 

Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος (ενήλικες και παιδιά)
8€ φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων 

Ηλεκτρ. Κράτηση: ticketservices.gr 

Πληροφορίες: 210 3464903 , 210 3464002 

 

30xroniaME[...]

Διαβάστε περισσότερα...

 Συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι μας από το Σάββατο 4 Μαρτίου !!! 
 Σας περιμένουμε ! 

kidbell23

 

Συντελεστές:
Κείμενο - σκηνοθεσία: Άννα Τζίμα
Μουσική σύνθεση: Άννα Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης, Τάσος Νταβάκος
Παίζουν: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης, Μαρία Ιωάννου.

Παραστάσεις:
Κάθε Σάββατο έως και τις 8/04 στις 5:30 μ.μ.
Εισιτήρια: 10€  / 8€ (ομαδικό 10 άτομα +), Μέλη,φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων
Ηλεκτ. κράτηση: ticketservices.gr
Τηλέφωνα για κρατήσεις: 2103464903, 210 3464002
Για οργανωμένες, πρωινές παραστάσεις στο θέατρο μας, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας.[...]

Διαβάστε περισσότερα...

 Συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι μας από την Κυριακή 5 Μαρτίου !!! 
 Σας περιμένουμε !  

pikapisteftotaxidi23 1

 k.Pik2023 1

pikapisteftotaxidi23 2

k.Pik2023 2

pikapisteftotaxidi23 3

Κείμενο & Σκηνοθεσία: Άννα Σ. Τζίμα
Παίζουν: Άννα Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης, Κώστας Παπάζογλου
Θέατρο Μορφές Έκφρασης
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

Πότε:
Κάθε Κυριακή στις 17:30
Εισιτήρια: 10€ / 8€ (ομαδικό 10 άτομα +), Μέλη,φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων
Ηλεκτρονική κράτηση: ticketservices.gr
Τηλέφωνα για κρατήσεις: 2103464903, 210 3464002
Για οργανωμένες, πρωινές παραστάσεις στο θέατρο μας, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας.

k.Pik2023 4[...]

Διαβάστε περισσότερα...

 MORFES EKFRASIS KALIKANTZAROZAVOLIES 2022

Οι αγαπημένες ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ θα ξεσηκώσουν τα παιδιά με μουσική, τραγούδι και χορό στην Πετρούπολη.

Οι Μορφές Έκφρασης δημιούργησαν για τα παιδιά μια ακόμα παράσταση παιχνίδι και μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε τι θα συμβεί όταν η μουσική συναντά τα τρομερά καλικαντζαράκια! Τα θρυλικά χριστουγεννιάτικα ξωτικά της Ελληνικής παράδοσης, προκαλούν με τις ζαβολιές τους και μας προσκαλούν σε παιχνίδι, χορό και τραγούδι!

Από τη δημιουργό των sold-out παραστάσεων «Ο Δράκος των χρωμάτων», «Κού-Κου! Μια βόλτα στο δάσος...» Άννα Σεβαστή Τζίμα, οι «Καλικαντζαροζαβολιές» μας μεταφέρουν σ’ έναν κόσμο όπου τα Χριστούγεννα αποκτούν ένα άλλο νόημα… Είναι ο καιρός για να αφουγκραστούμε τον εαυτό μας και να αναθεωρήσουμε τις πράξεις μας… με γνώμονα την καλοσύνη.

Η παράσταση είναι έντονα διαδραστική με ζωντανή μουσική.

Τα παιδιά μπορούν να έρθουν φορώντας κόκκινα σκουφάκια, εάν το επιθυμούν!

Η παράσταση είναι σχεδιασμένη για παιδιά από 3-7 ετών.

 

MORFES EKFRASIS KALIKANTZAROZAVOLIES 2022 3


Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ο τρομερός αρχηγός των Καλικαντζάρων ο Μανδρακούκος, αποφασίζει να κάνει όλα τα παιδιά καλικαντζάρους! Σκοπός του είναι, όπως κάθε χρόνο, να κόψει το δέντρο της ζωής και να κάνει τους ανθρώπους άνω-κάτω με τις ζαβολιές του! Θα τα καταφέρει;

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης, θα παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό παραμύθι της Μάρως και της Κάκως που συνάντησαν τους καλικάντζαρους στον μύλο και θα ανακαλύψουμε ότι η καλοσύνη έχει πάντα μεγαλύτερη δύναμη από τη ζήλια, τον φθόνο και την κακία! 

 

MORFES EKFRASIS KALIKANTZAROZAVOLIES 2022 2

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν από τον Θωμά Κινδύνη το 1993, η καλλιτεχνική τους πορεία αγκαλιάζει ένα μεγάλο φάσμα του πολιτισμού: Εκπαίδευση, έρευνα, Παραστάσεις. Από το 2010 η αγάπη τους για το παιδί αλλά και οι εξιδεικευμένες σπουδές τους σε σχέση με την θέατρο για παιδιά, οδηγούν την ομάδα σε μια συστηματική δημιουργία δράσεων για το παιδί, Η καλλιτεχνική Διευθύντρια του παιδικού τμήματος Άννα Σεβαστή Τζίμα, δημιούργησε εκτός από την παιδική θεατρική σκηνή και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους.

 

Πότε: 18, 25, 26/12  και 1, 2 /1 στις 11:00 το πρωί
*Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Ξύλινο σπιτάκι, εφόσον δεν βρέχει.
Εάν ο καιρός είναι καλός θα γίνουν στο θεατράκι του ξέφωτου.

 

Πληροφορίες/Κρατήσεις: https://www.ticketservices.gr/event/kalikantzarozavolies-2022-2023/
Εισιτήρια: 10,00€ / 8,00€ (ομαδικά 5 άτομα + , ΑΜΕΑ, Ανέργων, Πολύτεκνοι)
Πού: Βοτανικός Κήπος Διομήδους, Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι

 Γίνονται και οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία! 

 

MORFES EKFRASIS KALIKANTZAROZAVOLIES 2022 1[...]

Διαβάστε περισσότερα...
Έναρξη
Προηγούμενο
1

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.