ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Καλλιτεχνικό SUMMER CAMP 2020

ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ στο ΧΑΪΔΑΡΙ 
 
Ένα μαγικό καλοκαίρι ξεκινά για τα παιδιά στο 7ο καλλιτεχνικό summer Camp των Μορφών Έκφρασης !
Θέατρο, Μουσική, Εικαστικά, Χορός μέσα σ’ ένα καταπράσινο κήπο για παιδιά από 5-14 ετών

 

 

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά, ξέρουμε ότι ανυπομονείτε και ευχαριστούμε για τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα σας!  Κι εμείς ανυπομονούμε!   Είμαστε  σε αναμονή των ανακοινώσεων, σχετικά με τη λειτουργία ή όχι φέτος των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων. Μόλις υπάρξει επίσημη ανακοίνωση να ξέρετε ότι είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι από ενέργεια για ένα ξεχωριστό, φέτος, μετα- κορορονϊού καλλιτεχνικό summer camp! Μόλις έχουμε νεότερα λοιπόν, θα σας ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες έναρξης αλλά και όλα τα σχετικά μέτρα που θα χρειαστεί να λάβουμε!

 

Ωστόσο μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας ,στο mail: 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 
Στον καταπράσινο και δροσερό Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι, οι Μορφές Έκφρασης δημιούργησαν ένα ξεχωριστό summer camp που φέρνει την τέχνη κοντά στα παιδιά και τα παιδιά κοντά στη φύση!
 
Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι θα εμπλουτίσουν την πολιτισμική εμπειρία των παιδιών, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να καταλάβουν και να ανακαλύψουν έννοιες όπως η επικοινωνία, τα συναισθήματα, τα δικαιώματα, η συνύπαρξη με τους ανθρώπους αλλά και να αναπτύξουν την επαφή τους με τη φύση. Οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών ξεκινάνε φέτος με δημιουργία, με νέες φιλίες και χαρά μέσα σ’ ένα πανέμορφο δάσος πολύ κοντά στην πόλη.
 
 
 

Η ζωή μας καλεί να τη γνωρίσουμε

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.