Τι είπαν για εμάς

2015-01-10 Αξία

2015-01-10 Αξία

2015-01-08 Λοιπόν

2015-01-08 Λοιπόν

2015-01-04 Βραδυνή της Κυριακής

2015-01-04 Βραδυνή της Κυριακής

2015-01-02 Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική παράσταση

Με σκοπό την ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας» στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» το Lifeline Hellas στο θέατρο του Πολιτιστικού κέντρου Δαΐς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα την Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική παράσταση «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.

Στην ομιλία της η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ευχαρίστησε την κα Ελένη Δούκα Πατέρα για την φιλοξενία και την υποστήριξη και ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τους γονείς για την συμμετοχή τους και την βοήθεια που προσφέρουν σε άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη. Επίσης, αναφέρθηκε στην σημασία του να γνωρίζει κάποιος από μικρός την χαρά της προσφοράς εξηγώντας ότι και η ίδια το έμαθε από μικρή ηλικία χάρις τους γονείς της και ο σκοπός της είναι να το μεταδώσει στα παιδιά. Η κα Ελένη Δούκα Πατέρα καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς.

Τα «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» είναι μία δημιουργία του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές έκφρασης» του Θωμά Κινδύνη και πρόκειται είναι ένα Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο «Μιούζικαλ«. Τα παιδιά απόλαυσαν καλικάτζαρους, έθιμα και κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, χορός και ζωντανή μουσική που τα παρέσυρε στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία ΛΑΒΔΑΣ που μοίρασε καραμέλες στα παιδιά ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν το site infokids.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Mr. David Andrews με τη σύζυγο του Άντζι και τον γιό τους Αλέξανδρο, η ιδιοκτήτρια του σχολείου κα Ελένη Δούκα Πατέρα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Έρση Αγιοστρατίτη, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Μαρία Κοντού, η κα Άγη Καραγιάννη και πολλοί άλλοι.»

Πηγές:

Very Sorry
WifiNews
WifiNews

2014-12-31 OK

2014-12-31 OK

2014-12-30 Espresso

2014-12-30 Espresso

2014-12-27 Παραπολιτικά Secret

2014-12-27 Παραπολιτικά Secret

2014-10-26 Βραδυνή της Κυριακής

2014-10-26 Βραδυνή της Κυριακής

2014-10-22 OK

2014-10-22 OK

2014-10-22 Hello

2014-10-22 Hello

2014-10-19 Ελεύθερος Τύπος Κυρ Τηλεόραση

2014-10-19 Ελεύθερος Τύπος Κυρ Τηλεόραση

2014-10-18 Το Παρασκήνιο Gossip

2014-10-18 Το Παρασκήνιο Gossip

2014-10-17 Espresso

2014-10-17 Espresso

2014-10-14 Star Press

2014-10-14 Star Press

2014-10-12 Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις

2014-10-03 Μία φιλανθρωπική παιδική παράσταση της Lifeline

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την φιλανθρωπική παιδική παράσταση τoυ Lifeline Hellas «Το παιδί και το κουδουνάκι» στο St. Catherine’s British School Hall (12/10)

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas προσκαλεί γονείς και παιδιά να παρακολουθήσουν τη παιδική θεατρική παράσταση «Το παιδί και τυ κουδουνάκι» την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 12.30 στο St. Catherine’s British School Hall, στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά». Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών των κρατικών περιφερειακών νοσοκομείων Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Ιωαννίνων.

Αξίζει να δώσουμε όλοι το παρών και να βοηθήσουμε με την παρουσία μας μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη ανακούφιση και στην βελτίωση των συνθηκών ζωής σε μωράκια που χρήζουν εντατικής νοσηλείας. «Το Παιδί και το Κουδουνάκι» είναι ένα παραμύθι με ζωντανή μουσική, video σκηνικά, animation και έντονη συμμετοχή των παιδιών, μία δημιουργία της κας Άννας Σεβαστή Τζίμα και του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές έκφρασης».

ST CATHERINE’S BRITISH SCHOOL/ Βρετανικό Σχολείο

Λεωφόρος Βενιζέλου Σοφοκλή 77, Λυκόβρυση - 2102829750

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την φιλανθρωπική παιδική παράσταση τoυ Lifeline Hellas «Το παιδί και το κουδουνάκι» στο St. Catherine’s British School Hall την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 12:30 το μεσημέρι.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την φιλανθρωπική παιδική παράσταση τoυ Lifeline Hellas «Το παιδί και το κουδουνάκι» στο St. Catherine’s British School Hall την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 12:30 το μεσημέρι

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 9η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 425 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

  • 1. Κάτια Ασπρέα
  • 2. Βιργινία Γιολδάση
  • 3. Φάνης Κοκκόλης
  • 4. Παναγιώτα Τσολιά
  • 5. Βαρβάρα Τσέα
  • 6. Μιχάλης Μπαρδάνης
  • 7. Κωνσταντακοπούλου Κωνσταντίνα
  • 8. Γεωργία Κωστοπούλου
  • 9. Μανουέλα Παντελιά
  • 10. Σταυρούλα Πολυχρονοπούλου

2014-10-12 Δίνουμε το παρών στη φιλανθρωπική παράσταση

2014-10-03 Μία φιλανθρωπική παιδική παράσταση της Lifeline

Δίνουμε το παρών στη φιλανθρωπική παράσταση τoυ Lifeline Hellas για την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών (12/10)

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, πάρτε τα παιδιά σας και ανηφορίστε στο St. Catherine’s British School Hall όπου ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» διοργανώνει τη παιδική θεατρική παράσταση «Το παιδί και το κουδουνάκι» στις 12.30.

Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών των κρατικών περιφερειακών νοσοκομείων Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Ιωαννίνων. Αξίζει να δώσουμε όλοι το παρών και να βοηθήσουμε με την παρουσία μας μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη ανακούφιση και στην βελτίωση των συνθηκών ζωής σε μωράκια που χρήζουν εντατικής νοσηλείας. «Το Παιδί και το Κουδουνάκι» είναι ένα παραμύθι με ζωντανή μουσική, video σκηνικά, animation και έντονη συμμετοχή των παιδιών, μία δημιουργία της κας Άννας Σεβαστή Τζίμα και του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές έκφρασης».

Η υπόθεση της παράστασης

Μια φορά και έναν καιρό, ένα παιδί κρέμασε το κουδουνάκι του στα κλαδιά ενός δέντρου για να κοιμηθεί. Όταν ξύπνησε, το δέντρο είχε ψηλώσει και ήταν αδύνατο για το παιδί να το φτάσει. Έτρεξε λοιπόν να ζητήσει βοήθεια! Το τσεκούρι, η φωτιά, το νερό, το βόδι, το ποντίκι και ο γάτος θα μπλεχτούν όλοι μαζί σε μία φανταστική περιπέτεια και μας δίνουν μαθήματα ζωής! Πρόκειται για μια διασκευή από το ομώνυμο ελληνικό παραμύθι που εναλλάσσει το λόγο με την κίνηση και τη ζωντανή μουσική! Η παράσταση προσφέρει στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία, αληθινής επικοινωνίας, διάδρασης αλλά και απόδρασης στον φανταστικό κόσμο του παραμυθιού!

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Άννα-Σεβαστή Τζίμα

Σύνθεση Μουσικής: Αθανασία Νικολακοπούλου, Άννα- Σεβαστή Τζίμα

Πρωτότυπη Μουσική Επένδυση: Δημήτρης Παλαιογιάννης

Ενδυματολογικά στοιχεία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Επιμέλεια Κίνησης: Ευγενία Παπαδάκη

Video art: Αλέξανδρος Μιστριώτης

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 9 ετών.

Η δωρεά συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Για την συμμετοχή παρακαλώ επικοινωνήστε 210 9828002 ή στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης

2014-10-12 «Το παιδί και το κουδουνάκι» σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΣΤΟ ST. CATHERINE’S BRITISH SCHOOL HALL

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» παρουσιάζει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 12.30 στο St. Catherine’s British School Hall την παιδική παράσταση «Το Παιδί και το Κουδουνάκι».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών των κρατικών περιφερειακών νοσοκομείων Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Ιωαννίνων.

«Το Παιδί και το Κουδουνάκι» είναι ένα παραμύθι με ζωντανή μουσική, video σκηνικά, animation και έντονη συμμετοχή των παιδιών, μία δημιουργία της κας Άννας Σεβαστή Τζίμα και του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές έκφρασης».

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 9 ετών.

Η δωρεά συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Για την συμμετοχή σας παρακαλώ επικοινωνήστε 210 9828002 ή στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

2014-10-09 Διαγωνισμός του infokids με δώρο διπλές προσκλήσεις

2014-10-03 Μία φιλανθρωπική παιδική παράσταση της Lifeline

Διαγωνισμός του infokids με δώρο διπλές προσκλήσεις για την φιλανθρωπική παιδική παράσταση τoυ Lifeline Hellas «Το παιδί και το κουδουνάκι» στο St. Catherine’s British School Hall

Το infokids διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε 10 νικητές από μία διπλή πρόσκληση για την φιλανθρωπική παιδική παράσταση τoυ Lifeline Hellas «Το παιδί και το κουδουνάκι» στο St. Catherine’s British School Hall

2014-10-07 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS

ΣΤΟ ST. CATHERINE’S BRITISH SCHOOL HALL

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» παρουσιάζει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 12.30 στο St. Catherine’s British School Hall την παιδική παράσταση «Το Παιδί και το Κουδουνάκι». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών των κρατικών περιφερειακών νοσοκομείων Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Ιωαννίνων.

«Το Παιδί και το Κουδουνάκι» είναι ένα παραμύθι με ζωντανή μουσική, video σκηνικά, animation και έντονη συμμετοχή των παιδιών, μία δημιουργία της κας Άννας Σεβαστή Τζίμα και του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές έκφρασης».

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 9 ετών.

Η δωρεά συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Για την συμμετοχή σας παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210-9828002 ή στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

iFeelKid team - www.ifeelkid.gr - kids internet radio

2014-10-03 Μία φιλανθρωπική παιδική παράσταση της Lifeline

2014-10-03 Μία φιλανθρωπική παιδική παράσταση της Lifeline

Μία φιλανθρωπική παιδική παράσταση της Lifeline στο St. Catherines’ British School, που μου ζήτησε η κόρη μου να σας ενημερώσω…Και είμαι πολύ υπερήφανη γι αυτό…

Μου έφερε την πρόσκληση η Ελμίνα στο χέρι, και “απαίτησε” να γράψω για αυτήν στο Fay’s Control… “Το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι θα μπω να το διαβάσω!” Φυσικά και θα το έκανα, η επιμονή της για τον φιλανθρωπικό σκοπό της παράστασης, είναι όλα όσα ονειρευόμουν να καμαρώσω σε αυτήν…

Όταν τα Παιδιά, βοηθούν Παιδιά…

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» παρουσιάζει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 12.30 στο St. Catherine’s British School Hall την παιδική παράσταση «Το Παιδί και το Κουδουνάκι». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών των κρατικών περιφερειακών νοσοκομείων Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Ιωαννίνων.

«Το Παιδί και το Κουδουνάκι» είναι ένα παραμύθι με ζωντανή μουσική, video σκηνικά, animation και έντονη συμμετοχή των παιδιών, μία δημιουργία της κας Άννας Σεβαστή Τζίμα και του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές έκφρασης».

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 9 ετών.

Η δωρεά συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.